да забелязал съм двуличието на някой хора,как уж мразят нацистите(защото е модерно),а после лично им казват ,че нямат нищо против тях и прочие.Но съм забелязал и други неща.Много хора с нацистки убеждения казват,че мразят анархистите,без каквато и да е причина.Само защото е модерно нацист да мрази анархист..
Тези които не мразят(или нехаресват) зареди принципни различия,а зареди модата ,са просто позьори и угодници.не зависимо към кой лагер се числят..
всички истински и крайни хора са мразени или нехаресвани.но не всички крайни са true.
Проблемът не е, че някой мрази другия. Това положение е вечно. Въпросът е, че повечето не знаят защо се мразят. Съгласен съм абсолютно с теб, че са позьори хората, които мразят просто защото са част от дадена група/течение. Поне аз така ги виждам нещата.
Иначе е логично две противостоящи си виждания за подредбата на света да си пречат и да се мразят взаимно. Българската реалност е друга. Тук под "нацист" най-често се има предвид средностатистическия глупчо, който си е сложил кубинки с бели връзки и бомбер и реално даже си и няма идея от национал-социализъм. Закономерно е, когато от другата страна е същия глупчо, но с друг моден фетиш - кариран панталон и тениска със задраскана свастика, който е видял в нета, че по света е "cool" да си anti-nazi да има конфликт. Не е тук мястото да се коментира кое, как и кога би могло да се промени.
Едно обаче трябва да разберат хората, които претендират, че искат просто да си слушат музиката. Не бъркайте музиката с политиката. В противен случай се сърдете на себе си, когато това рефлектира върху здравето ви.
Критиката срещу така наречените "нацисти" е абсолютно безпочвена от устите на хора, които сами също не са готови да дискутират или да приемат нещо различно.