Loverman

Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........

Е, де.

И аз не се кефя на некви крайни нацита и фашаги... ама си падам малко расист. Не точно де. В смисъл- мразя не циганите, а циганията, независимо от цвета на кожата. Турците не ми се нравят, ама тва е заради историята и тоя педал, ахмет дуган.

Иначе... мен нацита са ми правили веднъж проблем заради косата(беше по-дълга и с някъв странен бретон), ама нищо не ми направиха. Пък по концертите... пф, спомням си на One Day Overground имаше някъв напръщел скин в погото и мачкаше наред... докато не го налазихме с 2ма приятели big_smile

хаха Аз го познавам тоя - и е голям пич ама беше пиан тогаа  lol  lol

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

Loverman

По темата ще кажа че кво като са назита и кво като са скинове, който си е мизерник е без значение дали е нази, по скоро тряя да изфърляме хората с некви хулигански прояви, некви надрусани особенно как ме дразнят по концерти и партита дее*би наркоманите! :evil:

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

xNIKOLANx

Warrior 86 е напълно прав!!!

да попитам името ти има ли нещо общо с култувия радио-журналист коста чолаков  lol  lol  lol

По темата ще кажа че кво като са назита и кво като са скинове, който си е мизерник е без значение дали е нази, по скоро тряя да изфърляме хората с некви хулигански прояви, некви надрусани особенно как ме дразнят по концерти и партита дее*би наркоманите! :evil:

на sXe концертите няма такива неща.

и btw нее нази,а наци.

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

Kosta_ot_Sliven

xNIKOLANx: Не, нямам нищо. Нито с името нито с човека.

I'll take vengeance upon society!
Hate Fuck Fight Kill!

max

Moga da ti kaja 4e ne e bes zna4enie dali sa nazi ili skinhed.......fa6istie nqmat ni6to ob6to sus skinhed dvijenieto.............. no nali jivem v Bulgariq i tuk vsi4ko se razbira pogre6no.............na zapad(izvinete me za isturkaniq izraz) ima skinheds koito sa sus razli4en cvqt na kojata no tova ne im pre4i da sa zaedno...........beli,4erveni,4erni,kafqvi ili kakvito i da saaaaaaaaaaaaaaaa..........no v Bulgariq ima tupi kopeleta koito nqma6e da sa mejdu jivite ako Hitler be6e osu6testvil plana si,vsi4ki 6tqha da sa v gazovite kameriiiii..............spoko hora ne sum evrein,izrazqvam mnenie.................minalata godina bqh na studentska brigada v 6tatite i se o4udih 4e tam fa6istite se kriq kato mi6ki...........tam ne moje6 da gi vidi6 da si razvqvat tupite tatoo sus svastiki,i dr.laina.......
po ulicite 6toto ne smeqt da gi pokazvat..........tam boq v kurpa im e vurzan............
i nakrq iskam da kaja 4e nqmam ni6to protiv istinskite skinhead,ama fa6istite da gniqt v kalta

Loverman

Ами можеби си прав, обаче аз съм виждал в Чехия скиновете са супер много и да ти каа си беха баш фашисти, нацисти и въобще секви със е*ати татосите - като започнеш от Хитлер до майка Тереза  lol

Бира, Бой и ЦСКА!

warrior86

xNIKOLANx-на sXe концертите няма такива неща.          za sajalenie priqteliu v bulgaria ne moje6 da otide6 na istinsko sXe shou za6toto kakto i pove4eto subkulturi taka i tazi e dosta krivo razbrana u nas...DESTROY THE FASHION...

don't forget tha struggle don't tha streets!!!

xNIKOLANx

xNIKOLANx-на sXe концертите няма такива неща.          za sajalenie priqteliu v bulgaria ne moje6 da otide6 na istinsko sXe shou za6toto kakto i pove4eto subkulturi taka i tazi e dosta krivo razbrana u nas...DESTROY THE FASHION...

Така е,но България нее единственото място на света.Един ден можеби и тук ще има силно развита sXe култура.

south

Само правете разлика между "фашизъм" и "нацизъм", щото не са баш едно и също. wink

Loverman

Не са наистина, но са доста близки по идеологии, както и да е секи знае за кои типове се говори

Бира, Бой и ЦСКА!

south

Добре де, редактирам. lol

Не са чак толкова близки. Даже в някои аспекти са коренно различни.

Иначе, да, въпросните субекти са ясни.

Loverman

Не казах еднакви.. м/у другото история на Втората световна война мие хоби ама айде да не се впускам във излияния че "зъл" админ дебне тука и трие мноо лошо, като не е по темата  lol

Бира, Бой и ЦСКА!

xNIKOLANx

Не казах еднакви.. м/у другото история на Втората световна война мие хоби ама айде да не се впускам във излияния че "зъл" админ дебне тука и трие мноо лошо, като не е по темата  lol

хитлер е бил вегетарианец.

FrozenEyes

xaxa pojelavam ti kasmet..6tot trudno 6te vidi6 sam nazi na ulicata ne za dr.....men takav kasmet ne mi se e slu4val...ako znae6 na men kolko mi e kef da sritam ne4ii nazi zadniiiiiiiiik,...ne e istina...

Нали бях в "Алкохол" и те видях как им се подмазваш на всичките. Точно ти викаше на Качо "Ние нямаме нищо против вас. Никой няма нищо против вас". Тъйче се замисли преди да пишеш глупости, защото ставаш за смях  lol То бива бива страх и двуличие, но ти направо ще ме разплачеш  :shock:

FrozenEyes

трябва с финес да се правят нещата...man in dark clothes + 45-ти калибър, дебнеш, улучваш момента, пускаш му куршум в главата и освобождаваш света от поредния 30 годишен комплексар - нацист  :evil:

Детенце, не знам дали си спомняш един концерт ваш в Асеновград през лятото, но аз бях там и си спомням как такива като теб виртуални "убийци на нацисти" седяха и гледаха като насрани, докато няколко псевдо-"антифашистчета" изхвърчаха от залата!  lol Да оставим настрана и факта, че даже точно ти и твоята група се прегръщахте с нацистите и вдигахте ръка за хитлеристки поздрав  :x Какво повече да си говорим?  lol

Welldonehero

i se o4udih 4e tam fa6istite se kriq kato mi6ki...........tam ne moje6 da gi vidi6 da si razvqvat tupite tatoo sus svastiki,i dr.laina.......
po ulicite 6toto ne smeqt da gi pokazvat..........tam boq v kurpa im e vurzan............

Може би се крият като мишки защото в USA си имат един доста по голям проблем-негрите.Ако беше наци скинхед щеше ли да се разкарваш насам натам по потник и да ти се виждат татуировките при положение че навсякъде около теб е пълно с 17-18 годишни негра който биха те застреляли само защото минаваш покрай тях?
Освен това американците са може би най-големите расисти като процентно съотношение на населението на страната,макар повечето да го крият.ККК вече отдавна е умряло като движение,но въпреки това в щат като Алабама е по-добре да не си с черен цвят на кожата.

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

xNIKOLANx

трябва с финес да се правят нещата...man in dark clothes + 45-ти калибър, дебнеш, улучваш момента, пускаш му куршум в главата и освобождаваш света от поредния 30 годишен комплексар - нацист  :evil:

хората не трябва да се наказват зареди убежденията ,а зареди действията си.

FrozenEyes

Прав си, но не си ли забелязал какъв е проблема на тези, които уж са против нацистите в България. Това е, че не са те на тяхно място. Тоест не принципни различия, а завист, че не са те силните на улицата (примерно), което е жалко. Иначе са либерално настроени и обичат всички, но реално по нищо не се различават техните предразсъдъци от тези на най-първобитния skin с бели връзки и хиляда нашивки по якето.  lol

xNIKOLANx

Прав си, но не си ли забелязал какъв е проблема на тези, които уж са против нацистите в България. Това е, че не са те на тяхно място. Тоест не принципни различия, а завист, че не са те силните на улицата (примерно), което е жалко. Иначе са либерално настроени и обичат всички, но реално по нищо не се различават техните предразсъдъци от тези на най-първобитния skin с бели връзки и хиляда нашивки по якето.  lol

да забелязал съм двуличието на някой хора,как уж мразят нацистите(защото е модерно),а после лично им казват ,че нямат нищо против тях и прочие.Но съм забелязал и други неща.Много хора с нацистки убеждения казват,че мразят анархистите,без каквато и да е причина.Само защото е модерно нацист да мрази анархист..

Тези които не мразят(или нехаресват) зареди принципни различия,а зареди модата ,са просто позьори и угодници.не зависимо към кой лагер се числят..

всички истински и крайни хора са мразени или  нехаресвани.но не всички крайни са true.

max

Hei hora az iskam samo edno,da moga da si nosq Dr.Martens i teniskata na The Casualties...Bez da mi pravqt problemi nqkvi tipove...Kato otida na koncert da ne me pitat 6to tolkova sa mi zaviti kra4olite na kamuflaj..Da li sum antifa,punkari sum ili ne6to drugo.
Kvo gi boli az kuf sum....
Na Toy Dolls nqma6e problemi...
Ako ne mi praveha problemi,6te6e da mi e prez k**a dali sa nazi ili ne....

FrozenEyes

да забелязал съм двуличието на някой хора,как уж мразят нацистите(защото е модерно),а после лично им казват ,че нямат нищо против тях и прочие.Но съм забелязал и други неща.Много хора с нацистки убеждения казват,че мразят анархистите,без каквато и да е причина.Само защото е модерно нацист да мрази анархист..

Тези които не мразят(или нехаресват) зареди принципни различия,а зареди модата ,са просто позьори и угодници.не зависимо към кой лагер се числят..

всички истински и крайни хора са мразени или  нехаресвани.но не всички крайни са true.

Проблемът не е, че някой мрази другия. Това положение е вечно. Въпросът е, че повечето не знаят защо се мразят. Съгласен съм абсолютно с теб, че са позьори хората, които мразят просто защото са част от дадена група/течение. Поне аз така ги виждам нещата.

Иначе е логично две противостоящи си виждания за подредбата на света да си пречат и да се мразят взаимно. Българската реалност е друга. Тук под "нацист" най-често се има предвид средностатистическия глупчо, който си е сложил кубинки с бели връзки и бомбер и реално даже си и няма идея от национал-социализъм. Закономерно е, когато от другата страна е същия глупчо, но с друг моден фетиш - кариран панталон и тениска със задраскана свастика, който е видял в нета, че по света е "cool" да си anti-nazi да има конфликт. Не е тук мястото да се коментира кое, как и кога би могло да се промени.

Едно обаче трябва да разберат хората, които претендират, че искат просто да си слушат музиката. Не бъркайте музиката с политиката. В противен случай се сърдете на себе си, когато това рефлектира върху здравето ви.

Критиката срещу така наречените "нацисти" е абсолютно безпочвена от устите на хора, които сами също не са готови да дискутират или да приемат нещо различно.

FrozenEyes

Hei hora az iskam samo edno,da moga da si nosq Dr.Martens i teniskata na The Casualties...Bez da mi pravqt problemi nqkvi tipove...Kato otida na koncert da ne me pitat 6to tolkova sa mi zaviti kra4olite na kamuflaj..Da li sum antifa,punkari sum ili ne6to drugo.
Kvo gi boli az kuf sum....
Na Toy Dolls nqma6e problemi...
Ako ne mi praveha problemi,6te6e da mi e prez k**a dali sa nazi ili ne....

Ако не са "нацистите" - друг ще ти прави проблеми. Такъв е света, но се запитай дали ти нямаш също вина за това? Ако аз си сложа 10 значки с анархии и петолъчки и утре първия срещнат ми счупи главата - кой ще е виновен? Аз или той? Иначе за музиката е казано отдавна. Музиката си е музика - политиката си е политика. Второто може да използва първото като средство, но в България всеки определя политическото си "виждане" според музиката, която слуша. Това е тъпо и води до ситуации, като тези, които разискваме в тази тема  :?

pavelludiq

Наполеон е казал:

"Този който е лишен от повечето общи предрасъдаци има други" така че сички сме фашаги, щем нещем big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

xNIKOLANx

Наполеон е казал:

"Този който е лишен от повечето общи предрасъдаци има други" така че сички сме фашаги, щем нещем big_smile

а знаеш ли изобщо какво е фашист?

pavelludiq

Наполеон е казал:

а знаеш ли изобщо какво е фашист?

Не аз говоря на изуст.

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif