Четох, четох....Като цяло се натъкнах само на предубеждения.Един истински скинхед няма да тръгне да бие някой просто така.Един истински наци-скин - също.Той би се сбил с идеологически противник.Но иначе - не!Това, което вие наричате скинове, фашаги, нацита и прочие са като цяло обикновени тиквеници, които рядко имат средно образование, не са запознати с идеите на фашизма(fasho di combatimento), национал-социализма, социализма, комунизма и анархизма.Същото се отнася и за анархистите,комунистите и прочие "партийни активисти" в България.Блажени са нищите духом.Да, аз съм скинхед.Да, аз съм наци, според повечето от хората,които ме срещат за пръв път.Нося кубинки с метални бомбета, бели връзки, ниско остриган съм.И?Какво от това?Никога няма да прегърна една идеология, която е толкова далечна и утопична, като изброените по горе.Движа се достатъчно из тези среди за да съм запознат от първа ръка с нещата.В България истински нацита няма.Няма и истински анархисти.Това, което го има е една изкривена догма и още по-изопачен мироглед.Та така момчета и момичета.На концерта в А-град ще се видим.Ако ви е интересно кой съм, огледайте се за някой с къси карирани гащи,кецове "Мания" и очила.Знам, че това не отговаря на идеята ви за скинхед, но аз мога да се обличам както си искам.И никой не може да ме изкара нещо друго от това, което съм.А аз съм Българин.И патриот.Макар, че повечето ми познати ми викат "Наци"....
P.S.Забравих да добавя - у нас нацитата почва нямат.Почва имат предразсъдъците, малоумщината и простотията.
P.S.2Най-много сега да стана жертва на масовата психоза срещу "нацитата" и да ме баннат.
Не на мъртъвци, не върху кости се крепи България, а на духа на своите светци.
Good night left side!Good night right side!Hail to our ancient pride!