xNIKOLANx

Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........

Наполеон е казал:

"Този който е лишен от повечето общи предрасъдаци има други" така че сички сме фашаги, щем нещем big_smile

а знаеш ли изобщо какво е фашист?

Не аз говоря на изуст.

като незнаеш защо изобщо пишеш?

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

hc_1912

ест,че има.дейба дали е нормално човек да тръгне на разходка с приятеля си и да се прибере вкъщи с две счупени ребра? :? щот точно тва ми се случи оня ден...бях излезнала за малко с приятеля ми,някви пияни фъшаги изкочиха от някъде и ни ебаха майката от сякъде...в момента мъжо ми е с счупен нос и ребро,а аз с две спукани ребра.трябва да се направи нещо щот тва не ми е за първи път,а и доста мои приятели са пострадали от тая напаст.

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

FrozenEyes

ест,че има.дейба дали е нормално човек да тръгне на разходка с приятеля си и да се прибере вкъщи с две счупени ребра? :? щот точно тва ми се случи оня ден...бях излезнала за малко с приятеля ми,някви пияни фъшаги изкочиха от някъде и ни ебаха майката от сякъде...в момента мъжо ми е с счупен нос и ребро,а аз с две спукани ребра.трябва да се направи нещо щот тва не ми е за първи път,а и доста мои приятели са пострадали от тая напаст.

Моето момиче, ти даже не можеш да напишеш "фашаги" правилно, въпреки че такава дума няма. Прекалено много пъти съм ставал свидетел на сцена, като тази, която описваш. Излиза някой пиян от концерт, държи се като прасе или просто си ходи - първият срещнат селянин го бие и след това горкия бит казва пред приятелите си: "Биха ме фашагите". Изтъркано е, но все пак - как позна, че точно фашаги са те били?  lol

F_o_G

Ми брато ако са били с бомбери и бръснати глави и навити крачоли ... надали ше са скинхедс поради 2 причини :
1. В България те са адски малко ...
2. По-важното - Истински скинхед няма да скочи да бие някой ей така без причина ...

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

FrozenEyes

Ми брато ако са били с бомбери и бръснати глави и навити крачоли ... надали ше са скинхедс поради 2 причини :
1. В България те са адски малко ...
2. По-важното - Истински скинхед няма да скочи да бие никой ей така без причина ...

Брато, истинският свят се различава от пропагандните текстове на анархистите доста.  lol  tongue

F_o_G

Туй го знам мнооооого добре wink smile

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Puncho

Na Toy Dolls nqma6e problemi...

на той долс скинчетата причкваха пред строежа и чупеха канчета.
имаше некъф окървавен грък ако не греша, който беше с разбита глава и нарязани ръце...надали сам си го е причинил.
на самия концерт са щракали разни хора с фотоапаратчета, а тази практика си я пренесоха и в алкохол...какво да кажа освен болни мозъци!

Who Stand On Funeral Pyres

Gauze

Вижте сега!
Какво дава смисъл на съществуването на скиновете? Именно провокациите от отсрещната страна. Те са прости момчета, които не понасят различните от тях - това го има още в праисторията, затова кроманьонците са избили неадреталците(не че правя аналогия  big_smile ). Мисля, че ако не получават тази провокация, ще загубят смисъл и самите скинове.
Един съвет!
Не се занимавайте с глупости. Кефете се на музиката и ги оставете да си мислят че живеят в Лондон или пък където си искат...Не си заслужава - глупостта е непобедима.

Бъдете здрави!

KLATKA

Значи сега ще си кажа мнението..надявам се никой да не се обиди,но за мен си е така!
Хората не трябва да се наказват заради убежденията си а заради постъпките....т.е. нацитата в софия заслужават много бой..нооо никой не им го дава,вместо това вие ядете бой(не визирам никой лично от форума)....но според мен вие сте си виновни щото сте путки и нищо не им правите когато трябва....т.е. когато видите някаква група нацита и вие примерно сте повече не им скачате(абе кво ще се занимаваМ) обаче утре се случва обратното и те скачат...тва е положението.Примерно в Бургас нямаме проблеми с такива индивиди щото  тука не виреят..пак и да почнат няма да ги оставиме...иначе АНТИ ФА-тата са най-големите путки за мен...с исключение на 2-3 човека...
тва е от мен.

FACE FIXXA

кажи ми ще им скочиш ли ако те са 15 човека а вие сте 7-8 ама без големите от охлюва  smile ..ще им скочиш ли а ?.. айде стига.Ние сме били путки.
Съжалявам че не искам да ме убият от бой само и само да не съм'путка' .Щеха да ни бият един път..питаха сички наред ..тука има ли пънкари  lol ..ние скромно викаме ние слушаме само техно  lol 

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

KLATKA

Абе човек тва дето ми го казваш за 15-те човека...ама ваобще не ме разбра...
Имах предвид че примерно като имате удобни ситуации в които имате предимсвто и превъзходство ги оставяте безнаказани...но примерно утре се случва те да са повече и ви правят леш.

Last Hope-No Tolerance

FrozenEyes

Абе човек тва дето ми го казваш за 15-те човека...ама ваобще не ме разбра...
Имах предвид че примерно като имате удобни ситуации в които имате предимсвто и превъзходство ги оставяте безнаказани...но примерно утре се случва те да са повече и ви правят леш.

Last Hope-No Tolerance

Вечният мит  lol Докато се самозалъгвате с такива измишльотини, че ще ви бият само кога сте по-малко, дотогава ще ви бият без значение кой е повече и кой по-малко  lol Просто страха си казва думата  lol

KLATKA

Да и с тва съм съгласенsmile

Arkangel_bloodlust

скинарите за които говорите , знаят единствено че те са скинове а другите са пънкари аКа анархисти, и за т'ва те потдуржат една воина отдавна безмисленна особенно по нашите земи !!! друг е въпроса ,че колкото тези скинарчета знаят каква е идеята им толкова знаят и гореспоменатите анархисти !!!Че кои по дяволите от вас е истински анархист ??? за мен това няма никакъв смисъл , аз смятам че ако си анархист трябва да си спреш тока ,водата , всякакво обществено потребление на каквото и да било , да излезеш и да кажеш на всички е***е си маиката , и да одиш да живееш под моста . аз лично така си обеснявам зарибен анархист !!
един мои приятел много обича да казва :
В хаоса няма оправия , трябва ред и дисциплина !!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

malloADHC

страь винаги има, идеята е, ще защитиш ли приятел ако те са много повече, или просто ще се покриеш. Моето мнение е, че трябва да отстояваш твоето и вярванията си, без значение от подследствията.
поздрави.
и накрая дай 100 кила пържоли и 2 легена шопска салата и оноооо  ахахаахах

1912.

justinsfhc

kakuv fsu boston be mom4e,izlez ot filma

kur za 'sichki

Agarvaen

Четох, четох....Като цяло се натъкнах само на предубеждения.Един истински скинхед няма да тръгне да бие някой просто така.Един истински наци-скин - също.Той би се сбил с идеологически противник.Но иначе - не!Това, което вие наричате скинове, фашаги, нацита и прочие са като цяло обикновени тиквеници, които рядко имат средно образование, не са запознати с идеите на фашизма(fasho di combatimento), национал-социализма, социализма, комунизма и анархизма.Същото се отнася и за анархистите,комунистите и прочие "партийни активисти" в  България.Блажени са нищите духом.Да, аз съм скинхед.Да, аз съм наци, според повечето от хората,които ме срещат за пръв път.Нося кубинки с метални бомбета, бели връзки, ниско остриган съм.И?Какво от това?Никога няма да прегърна една идеология, която е толкова далечна и утопична, като изброените по горе.Движа се достатъчно из тези среди за да съм запознат от първа ръка с нещата.В България истински нацита няма.Няма и истински анархисти.Това, което го има е една изкривена догма и още по-изопачен мироглед.Та така момчета и момичета.На концерта в А-град ще се видим.Ако ви е интересно кой съм, огледайте се за някой с къси карирани гащи,кецове "Мания" и очила.Знам, че това не отговаря на идеята ви за скинхед, но аз мога да се обличам както си искам.И никой не може да ме изкара нещо друго от това, което съм.А аз съм Българин.И патриот.Макар, че повечето ми познати ми викат "Наци"....

P.S.Забравих да добавя - у нас нацитата почва нямат.Почва имат предразсъдъците, малоумщината и простотията.
P.S.2Най-много сега да стана жертва на масовата психоза срещу "нацитата" и да ме баннат.  lol

Не на мъртъвци, не върху кости се крепи България, а на духа на своите светци.
Good night left side!Good night right side!Hail to our ancient pride!
http://tn3-2.deviantart.com/300W/fs5.deviantart.com/i/2005/120/5/c/World_War_Two_by_Agarvaen.jpg

pavelludiq

Бе незнам ама напоследък някво пишлеме из целия шумен е надраскал некви абривиатури БНС(български народен съюз) из града и даже е тагнал даскалото ми и тва мене лично ме дразни. Тиквеници колкото щете. За се дразня и ан тия дето ми лепнаха доган на входа и тея дето на спирката ми сложили тъпите комунисти от бсп и костовисти от десеебе, ама тия с грозните надписи бнс IYI просто са ми смешни, некъф фанал спрей и се прай на патриот.

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

Rostislav

|Y| не е знак на БНС, а на рода Дуло

pavelludiq

|Y| не е знак на БНС, а на рода Дуло

Знам на какво е знак, ама той който е драскал явно не знае big_smile А на концерта на епизод миналата седмица на българските знамена го имаше пак тоя знак и май тея хора не знаят че е незаконно да се слага един символ върху друг според конституцията, нито герб нито знака на рода дуло нито нищо може да се слагта върху българския флаг. Един символ върху друг не може big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

FrozenEyes

Знам на какво е знак, ама той който е драскал явно не знае big_smile А на концерта на епизод миналата седмица на българските знамена го имаше пак тоя знак и май тея хора не знаят че е незаконно да се слага един символ върху друг според конституцията, нито герб нито знака на рода дуло нито нищо може да се слагта върху българския флаг. Един символ върху друг не може big_smile

Нинджа-минджа, знакът се използва от БНС. Всеки има право да избере за свой знак каквото намери за удачно. По-добре това да драскат, отколкото да се правят на откачени и да драскат "Rasta" примерно. Най-малкото, че поне е част от нашата собствена история. Българският флаг откога сам по себе си е символ?  lol Аз сега си направих труда да разгледам страницата им и като цяло не ми се вижда лошо това, което правят. Даже има и нещо относно проблема със знамето, за който ти говориш  :arrow:

http://www.bgns.net/site/content/view/574/1/

lol

Arkangel_bloodlust

Аве не съм много сигорен за този знак както , това за тангра и тези работи , факт е вече , че България е с владетели християни о6те от създаването си , окло 632 година от кан Кубрат ... този символ се е използвал от хора които са практикували някъкав вид вещерство или по скоро са имали предрасъдаци към природните стихии , а този знак го имаше маи само на едно място в България !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

FrozenEyes

Аве не съм много сигорен за този знак както , това за тангра и тези работи , факт е вече , че България е с владетели християни о6те от създаването си , окло 632 година от кан Кубрат ... този символ се е използвал от хора които са практикували някъкав вид вещерство или по скоро са имали предрасъдаци към природните стихии , а този знак го имаше маи само на едно място в България !!

Дрън дрън та пляс! Някой май не си познава историята!  lol

Arkangel_bloodlust

Дрън дрън та пляс! Някой май не си познава историята!  lol

ти що не обесниш като я познаваш!!!!!

FrozenEyes

Аз за разлика от теб пиша на правилен български език. Плюс това е смехотворно да наричаш вещерство вярата на предците ни. Говори най-малкото зле за самия/самата теб. Християнството никога не е имало общо с предците ни, но и те като повечето народи по онова време са направили грешката да го приемат.