Topic: last hope & bfdm - tour
SOON!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
SOON!
comin soon
xtra!!!
comin soon
taka de
kolk $ shte e subota?!
Също така, в колко почва?
А аз пък ще си кажа как беше в Пловдив. Ами... просто много откачително. Като се върнах вкъщи на сутринта, преди работа, майка ми ме пита кой ме е би. Не се бях поглеждал в огледалото (нали си се познавам), обаче като се видях и аз се уплаших. Носът ми беше малко подут (кръвта в сополите е много яко нещо), очите ми няха гримирани, ама малко,по краищата. Още не са се изчистили, ама не ми пука (шефчето като ме видя се врътна и си излезе, а аз бях толкова отпочинал). Ама да не се размивам, в Майна-таун кончертото си беше на ниво. Е малко се поотнесоха хората, и the staff на Пъзела малко се опитаха да поохладят страстите (дабеда шъ стани), но като цяло мине без материални щети. За последен път ще кажа, че беше мноооо якууу.
Аре Мир вам.
майка ми като ме види така не ме пита кой те би,а " пак ли ве? " хах
6 кинта, от 19:00 часа.
Гадост! Надявах се да е по-късно, че ми се ходеше и на една лекция... е, явно лекцията отпада
Гадост! Надявах се да е по-късно, че ми се ходеше и на една лекция... е, явно лекцията отпада
Лекция или концерт.....каква дилема. ;D
naistina kakva dilema!!!!! spodelete o6te ne6to interesno
споделям че нема къде да спим след концерта
чекам оферти ахаахах
офертата е следната :
вход + други екстри за домакина / пиене,пушене и т.н. /
как ти звучи?? ьхах
Интересни случаи - не мога да ходя по концерти, щот ми рязаха тъпанчето и днес ме изписаха от болницата ахъхъхъ...
Доволен съм
и аз
Ами то и аз
чук концерт, както винаги, а колко хора са били? Мен ми се видяха към 500
Last edited by Loverman (2007-11-25 12:03:36)
mnogo halish beshe snoshti
veselbica golqma
и 1/2 - да не би Дориан да е бил там?
Доста добро беше, да ))
Май си докарах мозъчно сътресение
ludaci!!!!
Добре де д*ба, всички тия камери и апарати за какво снимат... дайте още малко мат'рял... клипче, снимчица...
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 26 ]