Topic: Kakво мислите за The Offprisng
????????????????????????????????????????????????
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
????????????????????????????????????????????????
:X
kakво трябва да значи това ?
The OffSpring правят гаден кавър на "I wanna be sedated"!!! Гаден!
10х някой друг просто ме помолиха да искам различни мнения за групата , за да направят незнам си кво ... бла бла .....
Last edited by syrma_v_mraka (2007-12-30 01:12:56)
mnogo hubava tema si napravila
da ne e s cel sociologichesko prouchvane ?
хммм надявам се , че темата наистина ви харесва , а не просто отново да ми се подигравата ; емиии общо взето проучване ааааам ако можете да подчертавате какво по точно ви харесва и не ви харесва в групата , ще съм ви адски благодарна
Last edited by syrma_v_mraka (2007-12-30 01:48:57)
слушах ги като бях 6-и клас... сега не ми харесват и като ги чуя ме изкарва на диария
Никога не съм ги харесвал особено :-Х
Любима група от детските години. Все още мисля, че албуми като Ignition, Smash и донякъде Ixnay са много силни, притежават в себе си много енергия, емоция, хъс, но все пак това се случи преди 10-15 години, хората бяха млади.
Сега чакам да издадат албум през 2008, но без големи очаквания. Последните албуми са типа музика, която да слушаш вкъщи или в колата, няма я вече силата и мощта.
Last edited by yasss (2007-12-30 08:16:47)
За Офспринг или добро или нищо. Хахахахаха...
Smash им е култов албум. Тия двата преди него също не са лоши, ама аз съм си израстнал със Smash. Тая група винаги си е била върл комерс и се е водела по модните течения, но имат и добри попадения. Ixnay и Americana също имат яки песни, след това спрях да им следя кариерата.
Емблематична пънк група,мега яки!!!!
Абе имат някои песни, които наистна са яки, не може да се отрече; вече съм им позабравила имената, имаше една , Spare me the details, тя ми е любимата тяхна. Не ги слушам от няколко години
don't fuck with the hui beacause the hui will fuck with you...
като цяло супер яка банда, едно време ми бяха суепр любими, но и сега, зависи от настроението, но пак ги слушам понякога!
И те са ми крайно противни ...
Едно време с тях и Грийн Дей прослушах пънк, ама т'ва беше доста отдавна. Албумите им след Американа станаха няк'ви гадни, а и аз се поотдалечих от тая музика. Иначе, старите неща си остават значими в тоя жанр и не са за извърляне, по мое мнение
Само първите неща .... и то преди много много години .... когато нямаше голям избор ... в някакво интервю от преди отдавна един от групата беше казал, че не се вижда да свири пънк след 10 години .... ... е 10-те години минаха ... всъщност винаги съм бил предубеден към това което идва от онази част на света .... особена след появата на гръндж'а )))
И те са ми крайно противни ...
eto i ti pochna da se uchish na loshoto
Винаги ме е кефил най-много най-МТВ албума им - Americana...
The OffSpring правят гаден кавър на "I wanna be sedated"!!! Гаден!
кавъра даже си е много добър
един як клип
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omTzhGcAtCk[/youtube]
Last edited by FACE FIXXA (2007-12-30 15:14:16)
E т'ва е, е т'ва е от моя албум!!!
Най-се кефя като излиза един от гъза на мацката...
F_o_G wrote:И те са ми крайно противни ...
eto i ti pochna da se uchish na loshoto
Аз съм за бой...
Как може бе- повече мнения за Декстър, отколкото за Шейн!!!
Page [ 1 of 5 ] Posts [ 1 to 25 of 113 ]