Moritz

Re: Kakво мислите за The Offprisng

Judy wrote:

Как може бе- повече мнения за Декстър, отколкото за Шейн!!!

Лесно, Шейн не може да бъде оплют, а Декстър и ко. могат... и е по-забавно wink

syrma_v_mraka

pesenta ludnica !

http://i205.photobucket.com/albums/bb135/syrma_v_mraka/l_8b516f6953f3df955ad2e8a4bd7998e2.gif

F_o_G

Ragnos wrote:
justinsfhc wrote:
F_o_G wrote:

И те са ми крайно противни ...

lol eto i ti pochna da se uchish na loshoto lol

Аз съм за бой... lol

Разнасяш злата тъмна страна сред народа !! lol

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Ragnos

F_o_G wrote:
Ragnos wrote:
justinsfhc wrote:

lol eto i ti pochna da se uchish na loshoto lol

Аз съм за бой... lol

Разнасяш злата тъмна страна сред народа !! lol

Don't be afraid! Come to the Dark Side, my children...

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

DIETRYING!!!

ne se mazni frog

oxymoron

The Offspring са много силна и стойностна банда- албума IGNITION за мен е един от най-добрите изобщо. Страхотни са но както става с всичко в този живот с времето и те се развалиха.
Поздрав за всички с Get It Right  !

Mohican tunes, play the fuckin' mohican tunes!

jjfreeman

Еее!Дъ Офспринг!Отраснах с тяхната музика!Но честно казано сега като ги чуя не са нищо сериозно!

Billy_X

Какво мисля за The Offspring?!?
Мисля, че са велика скейт/поп/ пънк рок група. Ай ме радва албума Americana. Песните дето ме карата да се мятам наляво на дясн оиз стаята са Have you ever, Cool to Hate, Da Hui, Change the World и мн др. smile

Undead Dude

http://www.ocweekly.com/images/stories/11Food_GringoBandito2.jpg

Соса на вокалиста е бая лютив, иначе групата има готини песни... соса обаче е лютив tongue

Last edited by Undead Dude (2008-01-10 21:50:26)

punkicha

Любими са ми от детските години. Smash си е култов албум, но и другите ме кефят. Последния Splinter ми допада също много. Благодарение на тях открих пънка така че кой каквото и да казва за мен са си класика и след като вече бях на The Exploited и Toy Dolls остава само да ида на техен концерт за да си изпълня детските мечти wink

nekfa-nikfa

Emi az pochnah s tqh obshto vzeto, ama sega sa mi nqkvi ligavi, deaznam - ama nali sichko s vremeto se razvalq, hah :]
Ne che nqmat hubavi pesnichki de :]

Sry za latinicata ama v momenta nqmam fonetichna i ne mi se shte da naluchkvam po klaviaturata za BG big_smile

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

bqgai

не ме кефят особено,с изключение на няколко парчета.

WITH A FIST IN THE AIR AND A FINGER IN YOUR FACE !!!

BeAVoice

Прекалено са ми комерсиални... иначе някои песни ми харесват, но не бих си ги сложила на плейър-а да си ги слушам.. просто не ме вдъхновяват ;]

Straight Edge << That's Life.

RYKERS

тва беше тъпо offspring са от тези американски бандички които можеш да си ги пуснеш за поредния пянски купон у вас . offspring,nofx,rancid sublime И така на нататъка не познавам човек които да не е започнал с тях даже и наи върлите пънкари дет разясняват как са комерсляни и така нататъка пак си ги слушат нима pistols са понекомерсялни от offspring и аз не сам им голям фен ма и наи откачените купони в къщи се се намира някои да каже ае пускаите нещо на offspring

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

BeAVoice

Аз не съм казала че не съм ги слушала, но далеч не съм започнала с тях.. а с New York Dolls, 999, The Adicts.. които поне според мен не са от най-комерсиалните =]

RYKERS

adicts ,dead kennedys,dolls ще забележиш че повечето банди копират едни от други не казвам че е лошо просто си е факт сигурно е допустимо щот човек кат си пусни си winampa не му пука то и на мене щот са готини

BeAVoice

То ако питаш мен всички от тва време, като почнеш от Electric Eels и стигнеш до The Vibrators, си приличат супер много.. ама както каза - пускаш и не ти пука ;]

RYKERS

osobeno lurkers i vibrators ako si gi pusna na winampa bezrazborno nemoga da gi razli4a

chaosbs

убий ме,но не мога да намеря прилика между eels и vibrators lol

нормално е групи от една и съща вълна да имат допирни точки и да си приличат по едно или друго.факт е обаче и че всяка има по нещо различно и индивидуално,което да я нареди сред големите и влиятелни имена.
wink

so what the fuck are we living for
give us a future

BeAVoice

абе то да ти кажа, прав/а си .. сравнението не беше подходящо като се има предвид че eels са proto-punk група, а vibrators - first wave of punk, съответно и от различни години... ама мисля се разбра какво имам предвид. ;]

Judy

Нещо не разбирам......
1). 999 - комесиални? Че аз ги чух за пръв път много след като чух Vibrators (които впрочем сама си намерих), при това от chaosbs (спец.благодарности разбира се,хехе)
2). Не различавате Vibrators от останалите групи? Бандите дори да са от една вълна не си приличат чак толкова. Е, възможно е  да имат еднакво...излъчване (въпреки че според мен си приличат ПРЕДИ ВСИЧКО по впечатлението, което оставят, щото нали всеки има определена нагласа към различната музика) но аз никога не бих объркала Vibrators с други хора, просто щото съм влюбена в тях ;P
3). "Толкова са еднакви, ма не ми пука" - тва звучи гадно и неуважително! Аз не слушам групите, щото си приличат, а щото всяка от тях е супер различна сама по себе си , но -да- може да ми напомнят на един и същи момент и по това да си приличат.

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

DIY-OR-DIE

Ами повечето '77 фешън банди стават доста комерсиални.

The band soon found chart success, attaining five top 100 UK hits under the United Artists label.

d-beat spirit

chaosbs

ей Митак,нямаш спирачки просто...

популярни...не значи комерсиални! wink и стига с тея глупави категоризации,77-вълната дава едни от най-великите имена.

so what the fuck are we living for
give us a future

Judy

Офф: Мисля да изработя един транспарант, възхваляващ Ой-я *evil*

Он: Даа, точно така - популярни, не комерсиални. Друго си е философ да го каже хаха

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

Moritz

The band soon found chart success, attaining five top 100 UK hits under the United Artists label.

wink

за незапознатите - чартовете се формират според продажбите smile