Topic: За и против женските вокали в HARDCORE
interesno mi e kakvo mislite po vaprosa az li4no nqmam ni6to protiv kato se ima predvid tova 4e nqkoi jeni vadat dosta po qki qlasove ot nqkoi pi4ove.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
interesno mi e kakvo mislite po vaprosa az li4no nqmam ni6to protiv kato se ima predvid tova 4e nqkoi jeni vadat dosta po qki qlasove ot nqkoi pi4ove.
Hora, molq vi ne pochvaite i tuk s temi tip: "za i protiv". Tova nakraq shte zaprilicha na avtora.com
A po temata, lichno az smqtam che e absoljutno izlishna, momichetata sa tolkova sposobni kolkoto i momchetata, kakto kaza ti, nqkoi daje i poveche... vajnoto e grupata da e qka, ako shte da pee i hermafrodit.
Ако видя още една подобна тема ще спра да влизам и в тоя форум :twisted:
ne iskam da praq sporove nito puk saita da zaprili4va na Avtora prosto mi e interesno dali i drygi sa na moito mnenie .
ti si mnogo prav vajnoto e grypata da e qka i tva e
hehe pitai la bella hc familia hehehhehehehh
Az sum ZA :twisted:
A otnosno Avtora.com, koyto se kefi na tehnite forumi neka si pi6e tam. Nie ne sme industria i ne hi4 ama hi4 ne ni ebe 4e 6te iztriem nqkoq tema ili mnenie, ako e v razrez s pravilata. Otnosno tazi spored men si e ymestna nikoj ne e kazal ni6to neobektivno ili li4no po ne4ii address.
emi i az taka smqtam 4e e ymestna kvo tolkos nali zaradi tova e forym za da se obsujda
EDIT: Davay po-leko s offtopic-a
Жените в отношение с пеенето са наравно с мъжете.Така,че съм ЗА женските хардкор вокали,даже се надявам да се появят много такива групи,щото по принцип си обожавам женски вокали
da be lo6o nema ama tiq ot santeria naprimer ne stavat
Хмм ОК... Сега например е момента като кажеш че някой не става да се обосновеш :? За туй е форумa.
Хeй и да не вземете сега да се карате щото почвам да трия наред мнения от типа "Те са най-великите а ти си тъпак" или подобни безмислици ще си заминават все едно не са били...
Аз мисля че pudes може да сподели с всички ни защо не им се кефи и какво го дразни, хора всякакви както и вкусове.
е тва прозвуча все едно сме в клиника за алкохолици и приемаме нов пациент
spored men kato stava vupros za muzika(bilo to stil,grupa,pesen)i po-to4no dali "te kefqt" ili "te draznqt" nqma kakvo tolkova da se obosnovava6 za6to e taka.prosto ne ti haresva kak zvu4i i tva e. drugi pri4ini kato "aue vij go toq kak izglejda i na kuv se pravi" navlizat ve4e v druga sfera. t.e. na purvo mqsto trqbva da e muzikata
Абослютно те подкрепям, но не може да бъде толкова лаконичен въпреки всичко, така темата се обезмисля, а в последно време имахме и няколко добри примера за обезмислили се форуми.
ami seki moje da razbere kato gi slu6a da izpeqt pove4e ot 3-4 pesni kak pregrakvat.drugo sa jenskite vokali na grupi kato Holy Moses naprimer
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu
d=34318780
i tiq ne sa loshi be
Хехе ..най-благата тема.Първата в която влязох..та така аз смятам че женските вокали са много силни особено ако наистина са такива.За мой любим пример ще дам CANDACE от Walls Of Jericho.Тя е супер изрод със супер добър гласец.Малко е пискливичък но се преживява.Аз съм фен на по тежките женски вокали но такива се срещат рядко.Аз самата от дете/хахахаха/ ..си мечтая да пея в група и действително на неколко чашки имам стращен талант.
Много ме кефат Сантерия.Много са яки.Браво момичета.Разбийте ги.хаха 8)
ако на някой му е интересно може да чуе може би една от най-яките групи с жена вокал - Bloodlined caligraphy на този адрес http://www.facedownrecords.com/silent/ , а ето и малко олк скуул от Полша - http://efae.and.pl/ - Eye for an eye, също много добра група
а ако на някой му е интересно да чуе женски вокали не само в хардкора може да провери и тази ска/пънк групичка - Supatones http://www.supatones.karoo.net/
ако на някой му е интересно може да чуе може би една от най-яките групи с жена вокал - Bloodlined caligraphy на този адрес http://www.facedownrecords.com/silent/ , а ето и малко олк скуул от Полша - http://efae.and.pl/ - Eye for an eye, също много добра група
а ако на някой му е интересно да чуе женски вокали не само в хардкора може да провери и тази ска/пънк групичка - Supatones http://www.supatones.karoo.net/
Да EFAE са много яки.
Другите не съм ги слушала но ето го момента.
!0х
п.с. Току що чух bloodline caligraphy и останах много впечатлена .Тая мацка има ебати бруталния глас.И като цяло много ме изкефиха
abe za Santeria moje mnogo da se govori. Men lichno barabanista im ne mi haresva kak sviri, i dokato ednata vokalistka e dobra v revaneto (Billy), Iana ne se spravq po nai-dobriqt nachin. V interes na istinata spored men tq ne struva kato vokal (VNIMANIE, NE CELQ DA OBIJDAM, PROSTO SE STARAQ DA SPODELQ OBEKTIVNO GLEDNATA SI TOCHKA), po red prichini; glasa i ne e obraboten, pregrahva lesno, i v interes na istinata ne sam siguren che i tq znae tochno kak i se pee. Osven tova ima otvratitelen kontrast m/u dvamata kitaristi, nai-veche otkam zvuk, ne kazvam che ne svirqt dobre. Malko sa bednichki i otkam scenichno povedenie otchasti. Awe v obshti linii ne mi haresvat, no kakvo da se pravi, tova e prosto mnenie, opredeleno fakta che sa s jenski vokali ne e prechkata v sluchaq. V skoro vreme se ochakva da se poqvi na scenata grupa s momiche vokalist, koqto shte pogrebe vsichki ni. Shte govorim pak
mnogo dobre obosnovano mnenie samo malka zabelezka imam po vaprosa s pregrakvaneto-ot mnogo faktori zavisi a i s natrupvane na opit se preodolqva su6toto e i za sceni4notot povedenie ama aide stiga sam pisal 4e mai leko izbqgah ot temata
аз съм ЗА също, колкото може да е яка 1 банда с мъжки вокали, толкова може да бъде яка и с женски вокали.Ако вокалиста/ката е добър/а нещата се получават.Колкото до Santeria, мисля че са добра банда,наистина вокалите на Яна на ми допадат особено, но е въпрос на вкус, не искам да критикувам.А това за губенето на гласа и прегракването зависи от 10000 фактора.А и както казахте се преодолява ако се захванеш сериозно,макар и със учене на различни видове "screaming" вокали
поздрави.
samo edno ne6to ne mi haresva v temata-tova 4e predimno mujkata 4ast ot slu6atelite pi6at komentari .Interesno mi e kakvo misli i drygata 4ast
da be lo6o nema ama tiq ot santeria naprimer ne stavat
mani da ne stavat batence...
dokolkoto razbiram ti si pada6 po po-punkarski ne6ta i v tozi red na misli e napravo blagosloviq 4e ne haresva6 Santeria,tui kato taq grupa se stremi da sviri kolkoto se moje po-tejki ne6ta.vokalistkite sa napulno razli4ni kato blenda i manier na peene taka 4e se polu4ava qko.do tuk po tvoq komentar,vseki si ima mnenie i ne jelaq da otgovarqm i na tupotiite na ilii4o 4e 6e se izpokarame verno.
temata e za jenite v hardcore-a kato cqlo,taka 4e 6te dam za primer nqkolko grupi.Walls Of Jericho i Bloodline Caligraphy ve4e sa kli6eta v tva otno6enie.4uite Broken Oath.Ima super qki grupi s vokali ot jenski pol,spored men prisustvieto im osvejava i doobogatqva muzikata.
ok,aма как реши че си падам по по-пънкарски неща :shock:
а иначе верно маи трябваше да се обоснова що не ми харесват ама то Rise With The Fallen си обясни както си требва
Page [ 1 of 8 ] Posts [ 1 to 25 of 176 ]