Re: Ska-P :)
mda edno awerche kaza che na ispanski nqma duma kydeto da pochwa sys S i posle sys syglasna i naistina se proiznasq taka, obache na edna pesen live izpylnenie mi se schuwa kak vokala kazwa "SKA-P" i posle pochwat da swirqt tam i t.n.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
mda edno awerche kaza che na ispanski nqma duma kydeto da pochwa sys S i posle sys syglasna i naistina se proiznasq taka, obache na edna pesen live izpylnenie mi se schuwa kak vokala kazwa "SKA-P" i posle pochwat da swirqt tam i t.n.
Мен супер много ме радва тая група, даже ми е от любимите, ама новият албум е адски слаб - има някъде около една читава песен.
"Фенчетата" са повече, отколкото си мислиш, според мен
eми на мадона са още повече хаха не бе имам приятели коuто ги слушат и затова няма да задълбавам
Доста съм доволен от новия албум, пак ще се налага да тормозя испаноговорящи познати да превеждат.
Определено не е за едно слушане, а е от тия, дето с всяко следващо ти харесват все повече... първоначално бях Wtf, ама вече половината песни са ми любими :d
6 tochki za albuma!
Здравейте!
Абе аз хубаво си взех билети за Солун, но някой знае ли в колко часа е концертът?
18:00 ще бъдат отворени вратите, сигурно час-час и нещо след това би трябвало да започне концерта.
Мерси много, щото тсе чудим после с кой влак да си ходим или да не спим още една вечер...
дочух че нещо са преместили мястото на концерта,ако някои знае не6то по вапроса да просветли
дочух че нещо са преместили мястото на концерта,ако някои знае не6то по вапроса да просветли
Няма такова нещо.
a nqkoi da znae tam dali shte moje da se parkira pred stadiona
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 37 of 37 ]