Re: Ska-P :)
mda edno awerche kaza che na ispanski nqma duma kydeto da pochwa sys S i posle sys syglasna i naistina se proiznasq taka, obache na edna pesen live izpylnenie mi se schuwa kak vokala kazwa "SKA-P" i posle pochwat da swirqt tam i t.n.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
mda edno awerche kaza che na ispanski nqma duma kydeto da pochwa sys S i posle sys syglasna i naistina se proiznasq taka, obache na edna pesen live izpylnenie mi se schuwa kak vokala kazwa "SKA-P" i posle pochwat da swirqt tam i t.n.
Мен супер много ме радва тая група, даже ми е от любимите, ама новият албум е адски слаб - има някъде около една читава песен.
"Фенчетата" са повече, отколкото си мислиш, според мен
eми на мадона са още повече хаха не бе имам приятели коuто ги слушат и затова няма да задълбавам ![]()
Доста съм доволен от новия албум, пак ще се налага да тормозя испаноговорящи познати да превеждат.
Определено не е за едно слушане, а е от тия, дето с всяко следващо ти харесват все повече... първоначално бях Wtf, ама вече половината песни са ми любими :d
6 tochki za albuma!
Здравейте!
Абе аз хубаво си взех билети за Солун, но някой знае ли в колко часа е концертът?
18:00 ще бъдат отворени вратите, сигурно час-час и нещо след това би трябвало да започне концерта.

Мерси много, щото тсе чудим после с кой влак да си ходим или да не спим още една вечер... ![]()
дочух че нещо са преместили мястото на концерта,ако някои знае не6то по вапроса да просветли![]()
дочух че нещо са преместили мястото на концерта,ако някои знае не6то по вапроса да просветли
Няма такова нещо.
a nqkoi da znae tam dali shte moje da se parkira pred stadiona
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 37 of 37 ]