Topic: Ska Fest v Bulgaria !
Mnoo qko 4e 6te e v bulgaria festa Stra6no me radva tozi fakt ! A dano nema nazita 4e ne iskam problemi
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Mnoo qko 4e 6te e v bulgaria festa Stra6no me radva tozi fakt ! A dano nema nazita 4e ne iskam problemi
Що? Те могат да бъдат много симпатични понякога
dali ?
Не винаги са те виновни за глупостите,все се намира някой да направи мизерията,дори и да не е нацист.Просто трябва всеки да се научи да не разваля веселото на другите,проблемите могат да се решат и отвън.
Ска ==> Пънкари ==> Пияни пънкари ==> МИЗЕРИИ
И без нацисти и със ... се ще има нерви
На мен вече хич не ми е ясно кой кого......иначе накрая всички са в мелето, та няма и особено значение, така че......
fog ti si sviknal samo sus hardcorejiii sus 6apki i boksove rasbral si 4e mrazat punkarite
Abe ne znam az ama dano ne e razo4oranie 6toto bi bilo hubavo ako nqma gluposti . Osven tova 6te e qko ako se provejda i redovno tozi fest v bg . Tazi godina grupite koito 6te se vklu4at ne sa mnogo ama dai boje ako dogodina ima pak da sa pove4ko .
Абе, щом има летен ска фест, що да няма и зимен? *evil*
@FOG пък свързва СКА музиката с пънкарите. А що пък кораджиите да мразят пънкарите ? Все едно е. Музиката им е една и съща
всички фенове на ската трябва да присъстват на festa,въпреки че групите са идвали вече.ще стане яко и до година на открито и skarface хедлайнери.хаха
те може да са идвали, но някои никога не са ги виждали!!
оо, много ми се иска да е незабравим ден ,честно.....и ако ОТНОВО се разочаровам, нз. Те хората са си казали очакванията - настрана, ама не става толкова лесно.
Ще е яко,няма как да пропътувам 400 километра,да чакам 2 часа на гарата и да не е яко...100% ще се забавляваме
Last edited by pizza`core (2008-06-30 22:45:14)
Ска ==> Пънкари ==> Пияни пънкари ==> МИЗЕРИИ
И без нацисти и със ... се ще има нерви
nervite ti si gi suzdawash
az kato ne mislq ne se nerva
mnogo e qko da si typ
Ще е яко,няма как да пропътувам 400 километра,да чакам 2 часа на гарата и да не е яко...100% ще се забавляваме
Разбрах, че със самолет било по-евтино и ставало за половин час
Не мразя пънкари нито съм свикнал с хардкорежий просто голям брой от пънкарите си мислят че е задължително на шоу да си нокаут отсякъде и да се блъскаш да разливаш бира насред пита и прочее неприятни неща
П.С.: Боксовете не са ми страст
batko sitga s toq pit be, molq vi. pravilnata dumi4ka e pogo
abe Rostislave, ne razbrah za tozi fest kak taka Ejectes imat li4ni problemi i nqma da svirqt, a Steff Tej Trio 6te svirqt, v slu4ai 4e grupata e systavena ot "основното действащо лице в Ejectes (Steff - вокалист, китарист)" i "Останалите музиканти са от същите онези Ejectes".
Malko neqsno stana:] Inache evala za fest-a Shte ima mnogo fun!
Самолетите са зли. Чуждиците - не чак толкова.
abe Rostislave, ne razbrah za tozi fest kak taka Ejectes imat li4ni problemi i nqma da svirqt, a Steff Tej Trio 6te svirqt, v slu4ai 4e grupata e systavena ot "основното действащо лице в Ejectes (Steff - вокалист, китарист)" i "Останалите музиканти са от същите онези Ejectes".
Malko neqsno stana:] Inache evala za fest-a Shte ima mnogo fun!
Ejectes са осем човека, а Steff Tej Trio, както си личи и по името, са трима - тоест част от тях са възпрепятствани с пътуването насам, само дето не казаха по-рано.
Стига сте се притеснявали от White Pride, не се закачайте просто с тях и тва е, а без скинхеад ска няма!
На Светльо & the legents ви гарантирам доволно добро пого! хахаххаха яд ме е само за The Specials i Toots and Maytals, жалко че няма да дойдат едни от иконите на тази музика!
Един съвет: направете си го вие яко, не чакайте някой друг да го стори! И не се питайте ще е яко ли ама ако той ама те ама скинари ама НЕ! ЩЕ Е НАЙ ЯКОТО СКА ФЕСТЧЧЕ В БЪЛГАРИЯ! поне до тази година! хаххаха
Уау, мноого добро мнение. Подкрепям напълно. Всеки един ред.
По същата логика не трябва да се притеснявам и от турците в управлението на България, циганите, Путин, Буш, Обама, Маккейн, глобалното затопляне, шибаните найлонови пликчета, Джъстин Тимбърлейк, двудневното закъснение на заплатата ми, посланията от извънземни по житни поля, глобалното затъпяване, прекомерното разлространение на информация, цензурата, мързела събота сутрин, анонимните мнения по форуми, mathcore-а, проблемите с бетата на новия ни клиент, прекомерното експлоатиране на цифрови технологии в киното и, най-вече, фактът, че Batman: The Dark Knight ще дойде тук чак след два-три месеца.
Днес бях в магазина на Крум Попов и ми казаха, че такова чудо като билети за ска фест не са виждали. Админът има ли обяснение на случилото се?
където и да питаш ше ти казват,че няма
всичко е заговор за да не получиш достъп до феста
Page [ 1 of 5 ] Posts [ 1 to 25 of 112 ]