Re: Ska Fest v Bulgaria !
Днес бях в магазина на Крум Попов и ми казаха, че такова чудо като билети за ска фест не са виждали. Админът има ли обяснение на случилото се?
Да, ще ги занеса утре сутринта
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Днес бях в магазина на Крум Попов и ми казаха, че такова чудо като билети за ска фест не са виждали. Админът има ли обяснение на случилото се?
Да, ще ги занеса утре сутринта
Хахахаха!
Ок, значи към обяд ще намина
Край,момчета и момичета!Аз вече си купих билета!Ще се ходи.Aз моя си го взех от "На Тъмно"
Last edited by pizza`core (2008-07-03 13:09:34)
Пънкарите се държат зле по концерти, тва е ясно ( не всички разбира се, но огромната част ) миришат, повръщат и прочее. За крайно десните скинове, ако не ги провокираш няма да имаш проблем. Ако имаш идеологически проблем с тях, тогава се оправяш както можеш
Въй колко дълбокомислено.....
Аз пък реших да отида до ОЧЗ, и без това имам път натам по-късно днес. И ще си взема билет и аз
П.С. Абее, всички хора могат да се разбират помежду си, ако спазват дистанция или си мерят приказките.
От вчера сутринта вече има билети във Vertigo, BAS, Melcore и ОЧЗ
Днес би трябвало да има и в Backyard във Варна.
Аз във Vertigo, въпреки че ми е на 5 минути повече няма да отида, щото вече ме е срам от симпатичното русокосо момче
Що не дрънна да помагам с разнасянето? Или още ми се сърдиш
Мога да ти дрънна да разнасяш флаери и да лепиш плакати хахаха
Некъв плакат нещо няма ли да постнете?
Некъв плакат нещо няма ли да постнете?
kato dokarate Clockwork Times moe si pomislq da otida na ska Fest
koito she hodi na varna sled festa da kazva, da hodim zaedno
ще го посетя специялно за да ва опувръщам гадни копелета пикая ви на музиката измислена!
Гоше, ти ли си бе
А, бре Рости я турни някъде 2-3 парчета mp3 формат на Senior Buffo & the Synchronizers
А, бре Рости я турни някъде 2-3 парчета mp3 формат на Senior Buffo & the Synchronizers
Нямат още записи, но ето клипче на едно авторско, което качих онзи ден http://youtube.com/watch?v=8XSfAnN9Xyc
http://www.youtube.com/watch?v=Gt5FucujaIc ,a tova par4e kak se kazav i na koi e.pak senjor buffo go pravjat
tova si e na buffo pesen. "good days are gone" se kazva
e bravo na tjah ,6tot az kato gi slu6ah na sfumato,razkrih 4 kavara koito svirjat(dokolkoto stigat muzikalnite mi poznanija),ama taja 6tom e avtorska dobre zvu4i.
Първия печеливш ще се разбере днес, само някой да каже един номер от 1 до 29, включително.
13 ?
Мерси.
Петя печели, от Blank Generation, за следващите билети номер 13 отпада, има още четири дни
Писна ми от връзкарщини!!!
Last edited by hades (2008-07-13 14:51:44)
Page [ 2 of 5 ] Posts [ 26 to 50 of 112 ]