- Title: цъкащ
- Status: Offline
- Registered: 2006-10-12
Topic: Скапана България!
Добре може ли братче.. слушам Switchstance от известно време, много ме кефят(особено като се има в предвид че са българска група) и кво стаа? Не мога да открия от къде да си зема албум, не мога да открия от къде да видя текстове, нямат сайт.. Никва пропаганда никво нищо.. Мое ли така!? А пичовете кефят много! Иначе сега на 15 в читалище Средец сигурно ще има албуми ама отде 9 за билет, 4-5 за пиене та чак и за албум.. Аз ако имах по толко пари сигурно изобщо немаше да се интересувам от такава музика хаха :> Та мисълта ми беше ако можете поне с търсенето на албума да помогнете :>
- Registered: 2006-04-29
Re: Скапана България!
3 неща ще ти кажа приятелю:
1) текстовете наистина ги има в албума, а не всеки може да си има, въпреки че ми се струва, че SWS имаха някакъв сайт...ама не помня вече.
2) 9 лева не са много за събиране, при положение, че за концерта се знаеше преди повечко от седмица.
3) (тва е най-важното) като ти се ходи на концерт, ти се свидят 9 лева, но с радост си готов да дадеш 4-5 за пиене. Не знам какъв е кефа да дадеш 1/2 от билета за пиене. Аз лично бих се замислил колко пари ще ми трябват за превоз до вкъщи.
Айде със здраве.
- Title: Site Admin
- Registered: 2006-03-27
можеш по всяко време да се свържеш по интернет с групата и да се разберете нещо за диск
имат и сайт ама май се е прецакала нещо секцията ни линкове на hcspirit гледам, скоро ще качим и инфо само да попълним секцията групи
после и интервю...
виж и им и myspace профила
Е 9 кинта не са много за събиране за седмица ако бачкаш.. ама аз съм 12 клас и не бачкам сега и с по 2 кинта на ден от наште не се събират мноо лесно :>
Иначе прибирането е най-лесната работа - пеша :> Прибирал съм се до овча купел и от младост 1 пеша така че тва няма да е проблем :>
Rostislav мерси, като събера пари ше се контактна с тях шото е куцо да ги слушам, да ме кефят, да са си наши хора(демек от България) и да ги слушам на емпетройки.. :> Тенкс и за бързата реакция с отговорите :>
- Registered: 2006-10-12
Деа не се сетих да се логна преди да поствам :>
- Registered: 2006-04-29
приятелю и аз съм 12ти клас и знам много добре какво е положението
и вас пак като си праиш ограничения на разни неща става номера
- From: София,България
- Registered: 2006-06-17
Da i az go imah tozi problem s albuma ... iavno tiraja ili tam kakvoto e e bil malak i ne moje da se nameri album veche! DOtuk ti razbiram problema ... amm ... dori i na koncerta vchera nqmashe albumi vprochem,ama az lichno ot predi poveche ot 2 sedmici znam za toia koncert i vse ne moja li 9 leva da saberesh, az za tva s pieneto niama da komentiram ,zashtoto ne moga da si obiasnia za kakvo triabva da se pie kato otidesh na koncert,pri polojenie,che se predpolaga,che otivash da slushash grupite :)Az li schno predpochitam da kaja ... "eee kolko me iskefiha C4 vchera" otkolkoto "e vchera kak qko se napih" ili kakvoto e tam 
Open wide,look inside!
А най-яко е да кажеш, колко ме изкефиха C4 и се бях напил зверски
Колкото до албума, беше май в тираж 200 копия, значи нищо чудно и да е звършил.
mnoo qko koncert4e be6e v4era.qko progress na hardcore scenata v BG.Respect!Rostislave ima li nqkfi snim4ici da vidime?
за сега не, но предполагам ще се намерят, ама има все пак тема за феста 
Posts [ 10 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.