Re: 29 април - K.A.N.G. (Lithuania) - Пловдив
![]()
вокала на тези канг лае като ранните агностик фронт ![]()
where I'm not all alone.
еми няма как да не ти направи впечтление
младия Роджър
хахах
Заради Twist бих отишъл, но няма как. Ще бъде клане, обаче. Приятно прекарване на който ходи ![]()
twist 6e se isipqt s golf4etata
MM
Кюфтеч да има... мечтата ми е в Плд да има някакво клубче където да може спокойно да си мошиш..демек да има доста място и да не е претъпкано... между другото нито една група от тези не съм слушал, какво да очаквам?
Пичовете които не разбират от музика не очаквам да кажат нищо друго за Twist освен това което са казали. Елементарни и смешни сте! А тва за голфчетата пък беше върха на простотията. Зле, зле, злеееее! Защо първо не чуете пък после да коментирате, живеете си така по някакъв заучен сценарий, говорите без да мислите...Когато вие създадете нещо по добро от тях изказвайте мнение, ама така само се излагате. Момчетата са много добри, не го казвам само защото са ми приятели и не само аз съм със това мнение ![]()
Ако наистина "twist sux" защо виканах точно тях, хм?! Вече има голяма бройка български групички, защо не виканаха някой друг, който по малко sux?! ![]()
Ограничени сте и това е, няма да се промените.
ave natali nauchi gi!
ave natali nauchi gi!
ами виж аз си защитавам приятелите, и както казах вече, не ме кефят само защото са ми приятели, както виждам и разбирам и други хора ги харесват, така че поне съм сигурна че не е само заради приятелството ![]()
Някой ден когато отидат зад граница да свирят искам да видя момченцата които твърдят "Twist sux" и т.н., искам просто да им видя физиономийките, сигурно ще е болезнено....за тях...... ![]()
абе направо да спечелят наградите на телевизия ММ и на БГ Радио, и на МВР и на радио Тангра... тогава да им видим физиономиите на тия хейтъри!!!! Перник хардкор!
Не казвам да спечелят чак толкова награди, не че не го пожелавам или не вярвам че ще се получи, но тези момчета ще имат успех и съм 100% сигурна в това, който не вярва ще види
MM
E след такава реклама ( и то от яко изглеждащо момиче на снимката хаха) ако се издънят незнам! хаха
Но все пак кажете де какво свирят става ли пого лудница ала бала ...
Мерси ![]()
ами става лудница, хората им се кефят, ако искаш да ги чуеш втория линк на подписа ми е към техния профил, но предупреждавам, че на живо звучат много по добре ![]()
phahahahah ![]()
po-spokoino, momi4e!
p.s.
v4era gi mernah po headbangers ball teq .Vednaga sled Hatebreed!
Перник Хардкор звучи много яко !!!!!!!!!!!!
Плюете по хора, които си заделят от хляба и въпреки всичко продължават да правят това, което обичат, нали това беше хардкора? Група хлапета, които се забавляват както си знаят?
Или може би това, че не звучат като 2149124812 други ваши любими групички, ами мешат в рифовете си други стилове, та дори ню метъл ги прави по-лоши, не достъчно хардкор, позьори? С голфчета?
Съзнавате ли, че плюете по хора, които от години свирят, но не излизат на сцена да се излагат като много нови групички. Които имат потенциал и желание да дадат на тази сцена и въпреки, че са на ниво да свирят доста други стилове музика и дори да пробият в ММ или където там посочихте, правят това което обичат?
Супер много ме разочаровате, нали трябваше да се тия с отворените съзнания, които приемат нови неща ?
Май става като концертите на refused, където хлапетата са гледали тъпо и не са се кефели, щото не го разбират.
Моля ви, като не ви кефи, поне не плуйте. Най-малкото не е етично към момчетата. Щом не ви кефи-ок, дори е допустимо да си го кажете, но глупавите ебавки са просто израз колко ограничени сте вие.
И ми е супер тъпо да го кажа на хора като вас ,които малко или много уважавам ![]()
Аз не се ебавам с групата бате.
... Ама Перник Хардкор .... прощавай.
sasheto
mnogo trud vreme i tyrpenie rezultata e kreativnost koito ceni go vijda koito prosto govori neka prosto si govori .... az pravq tova koeto iskam dreme mi ![]()
![]()
![]()
В Перник сцена няма, което не е изненада за никой. Факт е, че тука повечето като им кажеш хардкор и си представят някви скачащи индивиди, дето са под действието на незнам кви си там дроги.
Факт е, че голяма част, от хората, които се кефят на twist не са напълно наясно с идеологията и тн
Но поне групата се опитва да развие нещо, там където го няма..
А това, че има песен която се казва "Перник хардкор" и на теб ти звучи смешно, знам ли... Както се пееше в една песен на X-team - "лайната са дълбоки, но ги обичай", който ме е разбрал - здраве да е, на който му е смешно да си се смее ![]()
Down_in_flames, в "Минус Втория Етаж" се пее ![]()

Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams
Ами извинявай че ще ти го кажа, но наистина си ограничен. Какво да не би само в София да може да се прави хардкор, или само в Пловдив?! Да няма някакви такива ограничения в кой град каква музика да се прави,че аз май момента със разделянето съм го изпуснала.Това че са от Пврник, не ги прави втора класа хора все пак!Ако искате България да се развива не само от към страна на кючеците, щяхте да подкрепяте групи които правят всичко само и само да развият този стил, но явно не сте истински ценители или поне така изглежда от страни....
chill out girlie
как да ги подкрепяме като не сме ги слушали на живо извън Перник? /поне аз/
като почнат с повече лайфове,като покажат че наистина са способни,както твърдиш ,тогава вече ще си говорим за 'съпорт'
chill out girlie
как да ги подкрепяме като не сме ги слушали на живо извън Перник? /поне аз/
като почнат с повече лайфове,като покажат че наистина са способни,както твърдиш ,тогава вече ще си говорим за 'съпорт'
Заповядайте на 15-ти май в София, когато Twist ще забият със Reactija в 8th ball ![]()
Last edited by Down_In_flames (2008-04-27 14:06:21)
F_o_G wrote:Аз не се ебавам с групата бате.
Ами извинявай че ще ти го кажа, но наистина си ограничен. Какво да не би само в София да може да се прави хардкор, или само в Пловдив?! Да няма някакви такива ограничения в кой град каква музика да се прави,че аз май момента със разделянето съм го изпуснала.Това че са от Пврник, не ги прави втора класа хора все пак!Ако искате България да се развива не само от към страна на кючеците, щяхте да подкрепяте групи които правят всичко само и само да развият този стил, но явно не сте истински ценители или поне така изглежда от страни....
доста съм ограничен да
не го отричам
Stok
Аз пък се радвам искрено, че в Перник се случва нещо. А тука дето ги кълнете - Перник хардкор звучало, прощавай смешно, ММ награди - земете се стегнете малко. Ако някои от вас със сегашните си изисквания се върне 95-та на концерт на Face Up ще прихне да се смее заради много от нещата, които би видял и чул. Всяко начало е така. Евала на момчетата. Граовци по битие са пънк и хардкор от столетия. Дошло е време и малко подобаваща култура да се генерира ![]()