Re: Косово
az mislq moq kvartal da se obqvim za avtonomna oblast moje bi kosovo 2 moga da se obqvqvq za imperator ili puk ne...
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
az mislq moq kvartal da se obqvim za avtonomna oblast moje bi kosovo 2 moga da se obqvqvq za imperator ili puk ne...
Surbite moje i da ne revat tolkova za Kosovo, 4e bilo ljulka na srubskata kultura i im go vzimat. Kogato Evropa, Rusia i USA dadoha Makedonia, kqoto e lulkata na Bulgarskata kultura na Surbia prez 1945 g., nie revahme li? Revahme, no nikoj ne ni 4u. da pripomnq 4e v Ohrid e syzdadena Kirilicata or Kliment Ohridski, tam e bil hristiqnskiqt i kulturen centyr na Bulgaria i t.n. da ne kazvam kolko vidni Bulgari ot Makedonia sa na6i nacionalni geroi: Paisij Hilendarski, kojto napisa purvata na6a istoriq i t.n. Taka 4e istoriqta nakazva surbite za lakomiqta im da kradat 4ujdi zemi. Nie neka si gledame na6te problemi s bulgarite v Makedonia, Surbia, Gurcia i Turcia, a sled tova da su4uvstvame na surbite. Daje ne e nujno da su4uvstvame na narod, kojto vinagi ni e zabival noj v gurba. Predpolagam u4ite istoriq v u4ili6te. ZATOVA SEGA NE ZNAM KADE E KU6TATA NA DEDO MI V SKOPIE, ZA6TOTO SURBITE SA MU JA VZELI NAVREMETO! Dobre 4e e HC, za da hoda do makedonia. Ima mnogo drugi hora ot na6ta scena, koioto sa potomci na izgoneni Bulgari ot Makedonia ili Gurcia i nie nqma da zabravim korenite si. Vse pak 30% ot naselenieto na Sofia sa bejanci ot Makedonia, koqto be6e lujlkata na Bulgarskata kultura. Nie pomnim koq e Surbia i kolko gadni ne6ta e napravila na Bulgaria. Eto vi 2 HC citata za tqh: DON'T FORGET YOUR ROOTS i ARE YOU FRIEND OR FOE!
O6te ne6to: Dokato surbite HVURLIHA VSI4KI USILIA DA ZASELEVAT SRUBSKI SEMEJSTVA V BULGARSKITE OBLASTI MAKEDONIA I ZAPADNITE POKRAJNINI, ALBANCITE PRAVEHA DECA V KOSOVO. AKO SI BEHA ZASELVALI SRUBSKITE SEMEJSTVA V KOSOVO, A NE V ZAPADNITE POKRAJNINI I MAKEDONIA, 6TEHA DA SA POVE4E OT ALBANCITE I KOSOVO DA SI E TEHNO. NASRAHA SE I SEGA SI PLA6TAT. KRAJNO VREME BE6E. O4AKVAM DA STANE I SU6TOTO S DOLNITE RUMUNCI, KOITO DAJE NEMAHA DURJAVA DO 19 VEK !!!??? (KOLKO SA ZLE SAMO) I SEGA IZVEDNUJ STANAHA 3-PUTI PO-GOLEMI OT SI4KI NAOKOLO.
KOI BEHA TIA RUMUNCI V ISTORIATA TO4NO, 4E NE MOGA DA SE SETA????
MAKEDONIA E BULGARIA!!!
Last edited by Guest (2008-05-02 22:30:01)
Добро, подкрепям. Сърбите са мръсни хора, и винаги са ни правили гадории. А Македония е България, и това е неоспоримо !
рода на маика ми са сърби половината ми рода живе там така че думи от рода на сърбите са мръсни хора го приемам лично и другото ,което е помните ли когато американците бонбардираха сърбия ,коя беше сред първите държави които си дадоха въздушен коридор
за да кажиш за един славянски народ че е мръсен при положение че се биеш в гърдите че си някакъв националист тва е си е дефицит на интелект
RYKERS wrote:рода на маика ми са сърби половината ми рода живе там така че думи от рода на сърбите са мръсни хора го приемам лично и другото ,което е помните ли когато американците бонбардираха сърбия ,коя беше сред първите държави които си дадоха въздушен коридор
за да кажиш за един славянски народ че е мръсен при положение че се биеш в гърдите че си някакъв националист тва е си е дефицит на интелект
tova, 4e rodata sa ti surbi i ti si 50% surbin, ne ozna4ava, 4e Makedonia i Zapadnite pokrajnini ne sa otneti nespravedlivo ot Bulgaria i dadeni na Surbia prez 1945. Predi tova ot 1913 do 1941 su6to beha pod srubsko robstvo. Az su6to priemam li4no, tova, koeto dedo mi e prejivel, kato sa go goneli ottam.
много вярни неща виждам в горните постове... и добро е прав за историята, така е..... от друга страна ние никога не сме учили по история, че сме гадните за някого, винаги сме учили, че другите са гадни с нас...
и все пак ми се струва, че да си живее в момента с някакви такива междунационални настроения от преди да се родим, е малко попресилено... само си създаваме нереални проблеми, а оправдание ни е историята...
всичките сме един дол дренки! а след 20 години ЕС ще претопи всичко...
имам много приятели и в сърбия и в македония и цялата югославско-антибългарска и българо-антиюгославска помия дето се е изливала някога (а за преди тва ми е толкова далече, чееее....) изобщо не ни влияе... и си мисля, че и не би трябвало да влияе на младите хора, живеем в малко по-различно време и в по-различни условия...
бе мир и любоФ да има :))))
az imam okolo 10 kolejki ot surbiq a edniq mi sukvartirantin e zdrav 100 kilogramov surbin kat se psuvame se razbirame kat julim rakiq pak se razbirame i v intares na istinatata teq antibulgarski prostoti i obratnoto sa si izkustveno sazdadeni nqma takova neshto vishte edni makedonci kat sa tolkoz antibulgarski nastroeni zashto kuco i sakato prai bg grajdanstvo 4e da moi da putuva ? tva si e prostotiq ae surbite sa postroili piramidite purviq faraon e bil surbin tutan kamonovi4 1 xaxa
Last edited by RYKERS (2008-05-04 20:05:38)
abe do nqkakva stepen ne e kato da trqbva da se prenebregvat istoricheskite ni vrajdi, shtoto zaradi vuprosnoto prenebregvane upravnicite ni sa na toq hal obrazno kazano, ma to kvo upravnicite samo to celiq narod e taka.ne moje vechno da se primirqvame i da se pravim na mnogo dobrosuvestni, a inache da licemernichim i da se biem v gurdite kakva naciq sme.a tova che priehme nezavisimostta na kosovo prosto nqma da go komentiram az lichno bqh mn vuzmuten poradi red prichini, koito veche sa zasegnati v temata
...за да кажиш за един славянски народ че е мръсен при положение че се биеш в гърдите че си някакъв националист тва е си е дефицит на интелект
Не знам накъде биеш, ама ако е оная простотия за "братския (?!?!!?) сръбски народ" - със сърбите не сме братя някъде от към 14 ноември 1885 година.
А до признаването на Косово - нищо добро не води наличието на таква държава на Балканите, но с признаването им само констатирахме очевАдното.
Сърбите у лево.
Ако стане така, аз се записвам доброволец за армията!
от тука виждам че воиник не си ходил...
че сме се клали и ебали и с тех е верно....
само че Сърбия са си наши ора...се сме на Балкана деба...и се сме християни...
щото незнам дали някои забелязва, ама мюсулманите много лошо зеха да полазват насекъде...така че тва не е само бои за земя...
а иначе е вярно...скоро Кърджали нема да се учуда да стане република...и без тва сме се продали на турците много отдавна...не ние разбира се, а тия боклуци отгоре...тва е прекалено политическа тема за моита неука тиква...
KOSOVO JE SRBIJA!!!
и добро е прав за историята, така е..... от друга страна ние никога не сме учили по история, че сме гадните за някого, винаги сме учили, че другите са гадни с нас...
А-а-а-а има, има. През 10-ти век, когато цар Симеон е унищожил възстанието в сръбско (не съм търсил нарочно този епизод, просто само той ми изплува в главата), народа е говорил, че там в продължеие на 10-15 горини е нямало петел да пропее, камо ли човек да запее. Това е първото (и май единствено) споменаване на масова сеч и поголовни затриване на племена. Та и ние не сме цвете за мирисане, макар, че аз лични одобрявам решенията на владетеля.
Като цяло владетелите на първото и второто българско царство не са били жестоки, което за мен лично е най-значимото. Разбира се, че е имало случаи като с въстанията в Сърбия по времето на Симеон, но това са по-скоро изключения, доколкото е възможно да бъдат такива през средновековието.
абе видех Добро кво е написал..."O4AKVAM DA STANE I SU6TOTO S DOLNITE RUMUNCI, KOITO DAJE NEMAHA DURJAVA DO 19 VEK !!!??? (KOLKO SA ZLE SAMO) I SEGA IZVEDNUJ STANAHA 3-PUTI PO-GOLEMI OT SI4KI NAOKOLO."
та само исках да кажа, че вече мартеницата е румънски национален символ(???!!!)...незнам дали знаете...та Добро съгласен съм с тебе брато за румънците с две ръце! Ебати нещастните помияри! Да се махат и цепат ше им еба маиката... румънска
abe do nqkakva stepen ne e kato da trqbva da se prenebregvat istoricheskite ni vrajdi, shtoto zaradi vuprosnoto prenebregvane upravnicite ni sa na toq hal obrazno kazano, ma to kvo upravnicite samo to celiq narod e taka.ne moje vechno da se primirqvame i da se pravim na mnogo dobrosuvestni, a inache da licemernichim i da se biem v gurdite kakva naciq sme.a tova che priehme nezavisimostta na kosovo prosto nqma da go komentiram az lichno bqh mn vuzmuten poradi red prichini, koito veche sa zasegnati v temata
be ne 4e ne6to ama tva sas "zatova sa ni na toia hal upravnicite", ne moa se saglasia......
na toi hal sme 6toto niama i EDIN NA STO 4oveka deto ot vreme na vreme da mu minava nekav miraj za m isal ot ednata moza4na kletka do drugata.... tva ne e vapros na niakakva osobena istori4eska pamet i kvi bilo pa kvo ne bilo pa ne znam si kakvo si.... prosto masovo, osobeno w upravlenieto, nikoi ne si dava truda da se zamisli kat se zima nekvo re6enie, v dalgosro4en i ob6tonacionalen plan, ne li4en i do kraia na mandata, tv a re6enie dobro li e principno ili 6e ni naebe.... i se polu4ava taka, 4e vse sme iako naebani... iavno pone ni ebat dobre, 6toto prodaljavame da se slagame.... a tva s kosovo si be6e porednoto slagane za men....
ae 4e tve ve4e ne relevant....
Thea wrote:и добро е прав за историята, така е..... от друга страна ние никога не сме учили по история, че сме гадните за някого, винаги сме учили, че другите са гадни с нас...
А-а-а-а има, има. През 10-ти век, когато цар Симеон е унищожил възстанието в сръбско (не съм търсил нарочно този епизод, просто само той ми изплува в главата), народа е говорил, че там в продължеие на 10-15 горини е нямало петел да пропее, камо ли човек да запее. Това е първото (и май единствено) споменаване на масова сеч и поголовни затриване на племена. Та и ние не сме цвете за мирисане, макар, че аз лични одобрявам решенията на владетеля.
xaxaxaxa, kade me varna samo :DDDDD
ama ne, to i tova ne se broi! to e edin vid geroiska legenda
misalta mi e, 4e za vseki narod na6te sa dobrite, drugite sa lo6ite.... vkliu4itelno i za men e taka kato tragne niakav spor....
no vapreki tova, dokolkoto e vazmojno, vaznameriavam nito az, nito edin prekrasen den decata mi, da jiveem s tva kakvo stanalo prez 10ti vek ili prez 1885... ama bash mi e centralno...... xaxa
az taq bitka q pomnq thea e ot loshite
Page [ 4 of 4 ] Posts [ 76 to 92 of 92 ]