Topic: We want photos !
Няма ли некфи снимки от промоцията на Last Hope ? Смисъл аз набарах някфи, ама са само от Last Hope, а ми се ще да видя и от другите групи ... Айде да излизат вече тия ъндърграунд снимки хаха
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Няма ли некфи снимки от промоцията на Last Hope ? Смисъл аз набарах някфи, ама са само от Last Hope, а ми се ще да видя и от другите групи ... Айде да излизат вече тия ъндърграунд снимки хаха
ами ще гледаме да намерим нещо тея дни
и аз мн искам пик'с от ЛХ и фог ако може да ми пратисх по маил скаип или некаде тия които си сбарал ?
http://store1.data.bg/fogforsaken/
tuk ima nqkfi
o 10ь има мн добри
е точно тях набарах ххх
има ме и мен на някои 8)
кои си ти (:
Ъъъъ .. ми един тип с камуфлаж и бяла тениска , къса коса...не знам как да опиша хаха има ме на една снимка върху публиката с доста смешна физиономия
Абе хвърляй тука снимки Защо сме направили така че регистрираните от форума да могат да споделят снимки...
Ихааааа и моето кръшно тяло се подмотва на снимките . Обаче, F_o_G имам малък проблем с отварянето. Експлоудъра ми казва да си е*а маиката (буквално ) :shock:
Миии не е моя директорията ххх
не знам и на мен ми казва понякога така ма аз я е*а неговата
ауе шо ми пропагандирате снимките в датата по такъв нагъл начин и без мое знание?!
забележете ей тази снимка в десния й край.
Едно момче не се знае дали се е разминал с шута хаха.а зад него се вижда една счупена ръка.Просто момента е вълнуващ бил
Posts [ 14 ]
Pages: 1