hc_1912

Topic: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?

taq tema mi e legnala na surceto ot mnogo vreme i me mu4i..,za6to?za6to haresvatoneq podpraveni s kubici silikon???za6to ne haresvat tazi muzika,koqto nie slu6ame-hardcore-a.tuk ima mnogo po smisleni tekstove...awe AF rulezZz

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

pavelludiq

Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?

Аз също избирам чалгата. пуска мис планета и си изключвам звука и си пускам музика, като бях по малък си пусках кортн и слипкнот, ся си пускам вендсета и ласт хоуп и се кефя big_smile чалга рулз ако фоновия шум на неква курва мъчеща се да пее изчезне и е заместен от яка музика. А сега сериозно за това защо младите и не толкова млади хора избират чалгада то е защото е лесно big_smile най простия възможен одговор, лесно е.

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

FACE FIXXA

Отгова е много прост  smile
Ако си се заслушвала дори неволно в чалга песните се пее за любов,разлюбване,изневери и т.н. което е неизменна част от живота на всички хора.Но за някои/по-чувствителните/музиката която олицетворява тяхните проблеми е един вид като временен лек за болката хах./до това заключение стигнах сега  lol /
И аз един път се кефих на Анелия,ма изпих 2/3 бутилка тюламор дю и танцувах на една маса,така че  big_smile

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

pavelludiq

Ако си се заслушвала дори неволно в чалга песните се пее за любов,разлюбване,изневери и т.н. което е неизменна част от живота на всички хора.Но за някои/по-чувствителните/музиката която олицетворява тяхните проблеми е един вид като временен лек за болката хах./до това заключение стигнах сега  lol /
И аз един път се кефих на Анелия,ма изпих 2/3 бутилка тюламор дю и танцувах на една маса,така че  big_smile

Аз за тва не пия, шото знам кви ги върша и на ква музика се кефя като се напия big_smile

FACE FIXXA

lol
аз оттогава гледам да не прекалявам с уискито.Като пия и явно ме избива на чалгии хаха

Rostislav

избират щото му разбират wink

hc_1912

ami,da vi kaja predi slu6ah MTV ligotiiki(predi 1 godina)posle proslu6ah t.n. metal i posle ne slu6ah ni6to i predi 6 meseca proslu6ah hardcore zaradi 1 pi4,koito haresvam.purvo na4alno si vikam:'mmm hardcore-ne6to novo'...i pi4ove to ze 4e mi haresa big_smile ot togava na sam samo old school hardcore!!!i nikoga prez kratkiq mi jivot ne sum slu6ala 4alga.s koeto se gordeq.daje na skoro bqh na rd na edna fr.kat vleznah i edna mazna 4alga kat zabi v u6ite mi..... :x otidoh do uredbata i q udarih v zemqta,ako 6tete mi vqrvaite,no tfa be6e qkoto 4uvstvo na sveta :twisted:

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

circle`of`fear

Еми чалгата е много по-достъпна и не се изисква мисъл,за да вникнеш в нея ... просто за жалост хората избират по-лесния начин без да се замислят за каквото и да е!

Open wide,look inside!

Rostislav

nikoga prez kratkiq mi jivot ne sum slu6ala 4alga.s koeto se gordeq.

само изпускаш tongue

Loverman

....  big_smile

Има много верно в това аз даречем Crowfish ме кефеха, ама не мноо,но  откак ми се случиха доста не6та за които те пеят (а именно любов и раздяла и т. н.) много ми допадат. А за чалгата има доста хора под средното ниво на интелигентност които я слушат, но съм и свидетел и на такива които слушат Hardcore - вижте темата за nazi-тата в "общи приказки". Чалгата е лесна и проста като музика за слушане и това я прави комерсиална, докато хардкора не всеки му се кефи, защото повечето хора ги дразни като звук и даже като някакъв шум е за тях и затва е с по тесен кръг от фенове в БГ.

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

pavelludiq

nikoga prez kratkiq mi jivot ne sum slu6ala 4alga.s koeto se gordeq.

само изпускаш tongue

Аз пък се гордея че съм слушал чалга като малък, смелоста да си признаеш срамотийте и да се гордееш с тях още повече е тва ми е една от изкривените добродетели big_smile

hc_1912

eee,no ima drugo s koeto se gordeq ;)makar da ne e za gordost v ramkite na 1 u4ebna sedmica imam 4 orestoq v 6 RPU v Pld. 2 za futbolno huliganstvo,i o6te 2 za sbivane.lele kato se zamislq az sum bila mnogo boina,weeee! :twisted:

FACE FIXXA

eee,no ima drugo s koeto se gordeq ;)makar da ne e za gordost v ramkite na 1 u4ebna sedmica imam 4 orestoq v 6 RPU v Pld. 2 za futbolno huliganstvo,i o6te 2 za sbivane.lele kato se zamislq az sum bila mnogo boina,weeee! :twisted:

какво ще рече футбулно хулиганство в тоя случай  smile как  се провини, с чупене на седалки ли  :twisted:
И според мен не е за хвалба това че си ходила в районното,няма значение за какво,не си е за хвалене а за урок.
Аз бях точно когато най-малко исках,когато не можех да гледам хахах.на супер много халюциногенни гъби и коз хах пак в 6то но в София.

Loverman

Май някой е фен на Ботев lol

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

F_o_G

Mи, щото им е лесно да са курвенца и пеерасчета с зализани изрусени косички и дънки в гейските ботушки и да си надуват гадориите от телефончетата, да ходят по дискотеки, в които 12-13 годишни момиченца духат по кенефите, да се напиват като лайна там, да се бият след тфа, защото са "по-гъзари" и прочие...
Всеки си прави своя избор, кофтито е че те го налагат на другите с гадните музики от телефона ... пфффф гнусно е ...
А аз като се напия Beatdown-а нааааай-много ме радва и мошенето тогава е най-забавно smile Ай с здраве smile

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

hc_1912

Май някой е фен на Ботев lol

mnogo mi e interesno kak pozna 4e sum fenka na botev?da ne se poznavame slu4aino???m kakto i da e.i kakvo tolkova i e lo6oto na 'na6ata' muzika,specialno v na6to daskalo mnogo sa horata koito se kefat na hardcore-a,no i ne sa malko tezi det slu6at onaq pumiq