xKorupciqtax

Re: Пушенето (забранено)

По цял свят всички знаят че hardcore=SXE.
Само тук нещата не стоят така... за съжаление. smile

По принцип тук темата не е за sxe или каквото и да било, а просто че на концертите не може да се диша от тоя дим. Като гледам, по-голямата част от пушачите даже подкрепят.

Last edited by xKorupciqtax (2008-08-10 15:51:55)

from the slaughterhouses to the labs - ALL MUST BURN

maldito

ухааа smile айде моля ти се smile hardcore=sXe така ли ... значи само вие праведните сте hardcore . Стигнахме до дъното на нещата smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Arkangel_bloodlust

И на мен това изказване ми се струва съмнително !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

xKorupciqtax

Arkangel_bloodlust wrote:

И на мен това изказване ми се струва съмнително !!

кажи го на Minor Threat, Judge, Youth Of Today, Earth Crisis и още стотици хиляди стрейт едж групи, които са развили тая сцена и музика.

Аз не съм хардкор и никъде не казвам, че съм.

Last edited by xKorupciqtax (2008-08-10 17:50:57)

maldito

Само sXe групите ли са развили hardcore сцената според теб ?

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

xKorupciqtax

maldito wrote:

Само sXe групите ли са развили hardcore сцената според теб ?

ДА! big_smile

nekfa-nikfa

абе димът по концерти е наистина неприятен

pushacha , ебахти тъпото, да дразниш някого който не пуши като седиш до него и му димиш о.О

тва sxe=hc не съм съгласна и аз с него, ама по темата за концертите непушачите са/сме прави.. и аз не пуша и ми е неприятно да се прибирам от концерт цялата смърдяща на цигари..
кво пречи да си излизате за по фаска, така няма да пречите, пък и го правите за благото на всички, не само за непушачите

а вие се дразните тука и се дървите.. и за кво, нямате право в случая :]

Last edited by nekfa-nikfa (2008-08-10 20:34:08)

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

xKorupciqtax

nekfa-nikfa wrote:

тва sxe=hc не съм съгласна и аз с него

Значи, кво? Стрейт едж бандите не са хардкор?

Poke000

1vite bandi sa bili pulni propadnqci taka 4e...taq muzika e da se zabavlqvash,da si izkarvash emociite,kakvito i da sa te,seki ima pravo da pravi kakvoto si poiska stiga da ne pre4i na drugite,HC ozna4ava i tolerantnost  wink

Last edited by Guest (2008-08-10 21:44:54)

nekfa-nikfa

хк са бе.
мнението ми обаче беше нещо такова

hardcore=sXe така ли ... значи само вие праведните сте hardcore

и мисля че ме разбра много добре smile

защо изобщо се обяснявам.. все пак съжалявам ако нещо си се засегнал.. ;]

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

xKorupciqtax

Не съм бе, правя си ташак.

Poke не съм много съгласен. Хардкорът е музиката на ядосаните и гневните хора, тези които искат да оставят някаква следа в тоя изкуствен свят. Ако всичко беше за забавление нямаше да има хардкор. И за толерантноста е малко силно казано. В едно интервю, Porcell от YOT, Shelter и т.н. разправя че на концертите в Ню Йорк е било забранено да влизаш в моша ако не принадлежиш на някое крю или пък не познаваш някой от членовете. Също така бил отнесъл доста тупалки от Джими Гестапо, понеже бил единствения в публиката който е имал коса. smile
Иначе за преченето си много прав - димът ми пречи да дишам, когато съм в помещения ала 8 Ball. Иначе нищо против пушачите. wink

Last edited by xKorupciqtax (2008-08-10 21:53:11)

Dancho

янчо, харесвам стила ти smile

и подкрепям, a BOLD  казаха, че ще правят европейско турне и искат да минат през нас.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

Arkangel_bloodlust

Да ако вземеш предвид къде се е зародил , можеш да кажеш " тоя изкуствен свят " , аз лично не живея в такъв свят , за мен нищо не е изкуствено и не мога да им бъда напълно съпричастен , както на тях така и на теб !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

xKorupciqtax

Къде се е зародил? Какво значение има? Текстовете на всички тия банди си важат напълно и в наши дни без значение на кое място. Фалшивото консуматорско общество и апатията са характерни не само за щатите.

Дака, ако Bold дойдат, ще си откъсна главата ще я опуша с цигарен дим и ще я удавя в бира big_smile

moxata

Trqbva da se zabrani i pogoto. Mnogo hora postradaha ve4e! Vredi se na drugite! Su6to da se namali muzikata i da se zabranqt tejkite kitarni rifove. Teniski s 4erepi su6to ne sa vuzpitani za vis6oto ob6testvo. A puk qdeneto na meso na konzert napulno se zakleimqva ot religiata! Trqbva da se sformira edin otrqd za kontrol nad povedenieto na podrastva6tite/zastarqva6tite po konzertite, za da se vkarat v pravedniq put. Za kakvo drugo e muzikata?

x tujno x

ако някой вярва , че българия е еталон в каквото и да било отношение е много далече от истината - да не говорим пък за хардкор в световен мащаб защото е абсурдно...янис, няма нужда да обясняваш на хора ,които през живота си не са слушали нещо различно от madball, sick of it all и blood for blood как стоят нещата по принцип и какъв процент от хората в т.нар.  хардкор сцена по света са straight edge smile
тука това дори не го правим на въпрос ,щото на практика straight edge няма .ако някой си мисли, че някой му натрапва нещо може да си натрапи гумен кур в гъза.

що се отнася до цигарите и пиенето - тука понеже е бабаитско да се пие и пуши от 10 годишен е нормално да не се случва такова нещо като  all ages show... лошото е , че тия дето пият и пушат се чувстват супер ощетени от това , че някой им отнема правото за 2 часа, което е мега смешно при положение , че всеки ден им се отнемат кви ли не други права и всеки си трае и храни само във форумите и в къщи на масата... човека с оплакванията от танците  е объркал концертите, които иска да посети - това , че те бутат или ти падат по главата е част от това атмосферата да не е доведена до някакъв абсурден стерилитет какъвто примерно можеш да видиш
на концерт на металика хахаха

Welldonehero

x tujno x wrote:

ako nqkoi vqrva ,che Bulgaria e etalon v kvoto i da bilo otnoshenie e mnogo daleche ot
istinata - da ne govorim pa za hardcore v svetoven mashtab zashtoto e absurdno...
qnis, nqma nujda da obqsnqvash na xora ,koito prez jivota si ne sa slushali neshto
razlichno ot madball sick of it all i blood for blood kak stoqt neshtata po princip i
kakuv procent ot horata v tui narechenata hardcore scena po sveta sa straight edge smile
tuka tova dori ne go pravim na vupros ,shtoto na praktika straight edge nqma .
ako nqkoi si misli, che nqkoi mu natrapva neshto moje da si natrapi gumen kur v guza.

shto se otnasq do cigarite i pieneto - tuka poneje e babaitsko da se pie i pushi ot 10 godishen
e normalno da ne se e sluchvalo takova neshto kato all ages show... loshoto e , che tiq
deto piqt i pushat se chuvstvat super oshteteni ot tfa , che nqkoi im otnema pravoto za 2 chasa,
koeto e mega smeshno pri polojenie , che vseki den im se otnemat kvi li ne drugi prava
i seki si trae i xrani samo vuv forumite i v kushti na masata... choveka s oplakvaniqta ot tancite
e oburkal koncertite,koito iska da poseti - tfa , che te butat ili ti padat po glavata e chast ot tova
atmosferata da ne e dovedena do nqkaf absurden sterilitet kakuvto primerno mojesh da vidish
na koncert na metallica xaxaxa

Много силно мнение!!!

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

Dancho

малко поразчистих smile

where I'm not all alone.

Stoqncho

x tujno x wrote:

ако някой вярва , че България е еталон в каквото и да било отношение е много далече от истината - да не говорим пък за хардкор в световен мащаб защото е абсурдно...янис, няма нужда да обясняваш на хора ,които през живота си не са слушали нещо различно от madball, sick of it all и blood for blood как стоят нещата по принцип и какъв процент от хората в т.нар.  хардкор сцена по света са straight edge smile
тука това дори не го правим на въпрос ,щото на практика straight edge няма .ако някой си мисли, че някой му натрапва нещо може да си натрапи гумен кур в гъза.

що се отнася до цигарите и пиенето - тука понеже е бабаитско да се пие и пуши от 10 годишен е нормално да не се случва такова нещо като  all ages show... лошото е , че тия дето пият и пушат се чувстват супер ощетени от това , че някой им отнема правото за 2 часа, което е мега смешно при положение , че всеки ден им се отнемат кви ли не други права и всеки си трае и храни само във форумите и в къщи на масата... човека с оплакванията от танците  е объркал концертите, които иска да посети - това , че те бутат или ти падат по главата е част от това атмосферата да не е доведена до някакъв абсурден стерилитет какъвто примерно можеш да видиш
на концерт на металика хахаха

Човека си напрай супер ташак с мнението си за погото. big_smile

moxata

xax. dan4o, sorry ama 4isti6 dosta izbiratelno tongue priemi, 4e ima 2 strani na monetata. Primerno az sum pu6a4 i me kefi da si pu6a na konzert ama ne v klubove kato 8th ball ili puzzle. oba4e v golemi klubove s ventilaciq cigarite ne se use6tat osobeno mnogo. puk i po-dobre cigari otkolkoto sprunja smile blue box nai-mnogo mi haresa. izliza6 si, kisne6 si na bar4eto. ima si pepelnici smile extra, extra. puk vutre ne e dimna zavesa. za tva problema e v klubovete spored mene.

Dancho

е в случая съм изтрил едноредови мнения, които имат единствено цел заяждане.
темата е за НЕпушене на концерти, затова логично не трия мненията по темата.
за клубовете съм категорично против пушене, въпреки че това не би ме отказало да ходя.
за големи зали наистина се ядва и е по-добре. както съм казвал - нямам против всеки да
пуши и пие - прави го за себе си. но като ме болят очите заради цигарения дим и дрехите ми
не могат да се изперат от гадната миризма и пушеците влизат в дробовете ми - тогава съм
по-скоро против smile

where I'm not all alone.

Arkangel_bloodlust

Работата е ясна , то си ебало майката , кои ще ми каже къде да отида да се науча да слушам нещо по различно !? Аз тука се се мъча да захапя нещо , ама гледам само постват някви групи с хиксове ! Всеки тука плюе пушачите и аз съм пушач ! А вие господа еджъри , да сте толкова агресивно настроени към всичко което не споделя вашето мнение че вече вземате да ставате не просто смешни ! Избивате се кои да спомене колко много не може да търпи цигарения дим , иронизирате алкохолизма , наркотиците ! После ми говорите за фалшиви обществени ценности , за изкуствен свят и такива ти работи , брато ще ти кажа едно ти си изкуствен ,направен по шаблон на едно движение ! Какво стана с правото на избор с собственното мнение , та дори в този форум няма такова ! Тука които не е с вас е потъпкван с интелигентно написани съчинения , обесняващи колко е жалък човека който не е слушал нищо различно от комерсиалните hXc банди .Преди групите са го правели за м,ладежта която е имала нужда от вдъхновение в живота , тази младеж която вие оплювате и наричате наркомани позьори и т н , интересно ми е вие с какво се опитвате да помогнете на обществото освен с отявлената си неприазъм към него  ? Вмомента просто с нетърпение очаквам да бъда натирен в пъкала с следващтото истински хардкор мнение ! Жалка работа просто жалка !!

Last edited by Arkangel_bloodlust (2008-08-11 12:50:48)

xKorupciqtax

Arkangel_bloodlust съжалявам че нараних чувствата ти, приеми моите най-искренни извинения. Не знам кой е плюл пушачите и кой е агресивен. Всеки си изказва мнението. Нищо против пушачите, всеки си решава сам за себе си, просто не обичам като съм на концерт дрехите ми да смърдят и да дишам едва-едва от цигарения дим. Пушете, ама навън.

Last edited by xKorupciqtax (2008-08-11 13:06:27)

Dancho

са гледай като дойдат еуе of judgement как ще е пълно с фасове и счупени бирени бутилки.

where I'm not all alone.

Arkangel_bloodlust

Няма такова нещо , не съм наранен и не ти приемам извиненията ! Не казвам , че цигарите не пречат , аз съм пушач , но и на мен ми пречат да дишам когато съотношение дим към въздух е 80/20 ! Пречи ми надменното отношение на хората към по не запознатите от тях , дори и ако трябва да се причесля към не запознатите , за да избягам от безмисленни спорове !!