xKorupciqtax

Re: Пушенето (забранено)

xDakax wrote:

са гледай като дойдат еуе of judgement как ще е пълно с фасове и счупени бирени бутилки.

Toва ще е само ако има хора. Ако е същото, квото беше и с Die Young се съмнявам.
Arkangel_Bloodlust щом си останал са такова впечатление аз няма какво повече да ти кажа, освен че голяма част от хората се впрягат за глупости и си мислят, че някой като изказва различна позиция, от тяхната им я натрапва.

from the slaughterhouses to the labs - ALL MUST BURN

Stoqncho

Tva s pusheneto navyn stava ama kato doide zimata i kato izlezem potni navyn kvo 6e se slu4i?

DIETRYING!!!

misla da se po4erpa stabilno na eye of judgement

maldito

венци мартинов нали писа днес smile ето му сайта - http://www.ventzimartinov.com/
як е big_smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

BiC

Stoqncho wrote:

Tva s pusheneto navyn stava ama kato doide zimata i kato izlezem potni navyn kvo 6e se slu4i?

Това си е ваш проблем

Last edited by Guest (2008-08-11 19:28:50)

Viktor

zabranqva se pusheneto prosto be
tva e

BiC

BiC wrote:
Stoqncho wrote:

Така е

А дали би могло да не ми се редактират постовете. Бях написал

"Това си е ваш проблем"

Мн цензура мн нещо

Welldonehero

Viktor wrote:

zabranqva se pusheneto prosto be
tva e

А на теб ти се забранява да искаш цигари наляво и надясно!!!

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

sunrise

момчета и момичета, не знам какво толкова се "скандализирате"wink
2004 имаше такъв концерт във Варна - в залата беше обявено и написано, че пушенето е забранено.
Имаше 200 човека и 2(две) запалени цигари и изгасени веднага.

Проблем никакъв.

JohnnyBlack

Stoqncho wrote:

Отиваш да си тровиш бялото дробче, а те е страх от настинка? big_smile

Poke, отвори въпроса за толерантността по нагоре и... защо според някои хора тя трябва да върви наобратно? Все пак пушачите са тези, които първи престъпват личното пространство на непушачите и ние трябва да сме толерантни към това? Трябва да съм толерантен към някой, който нарушава съзнателно избора ми да не пуша... наглост.

В обратната ситуация - непушачът по никакъв начин не нарушава избора на пушача, като ти се пали - отиваш на даденото място и готово.

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

Arkangel_bloodlust

Аве това е вярно ве , няма място където да е писано , че не се пуши и аз да съм се натискал да пуша ! Аз пуша от  5 години и все пуша по кутия за 2 3 дена не ми е проблем да не пуша , щом има с какво друго да се занимавам ! Крайно ми звучи да се забрани пиенето , пиянството по концерти да ама да не мога да изпия една бира две това си е смешна работа !!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

FACE FIXXA

аз предлагам да се забрани алкохола навсякаде!!!!!! нека всички станем схенца big_smile

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

Moritz

FACE FIXXA wrote:

аз предлагам да се забрани алкохола навсякаде!!!!!! нека всички станем схенца big_smile

няма лошо, тамън пиенето ще стане истински ъндърграунд smile

refused

Темата е за пушене, не за пиене.

maldito

Те вървят ръка за ръка

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Dancho

стига си измисляйте.
никой не иска да забрани пиенето по концерти.
както и пушенето (ама отвън).

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

Moritz

Пушенето в затворени помещения, особено когато са претъпкани и няма вентилация е дразнещо за всички, а не само за непушачите. Въпрос на елементарна култура е да излезеш някъде, където няма да пречиш на останалите и да си дръпнеш фаса набързо...

REVENGE

6te qdete tukati ako vi vida da pu6ite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!