Atom RSS
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 51 ]
- Title: мафиозо
- Status: Offline
- From: Sofia
- Registered: 2007-03-11
- Registered: 2006-04-10
Re: Test Of Time
албумът до колкото ми е понятно се разпространява в Европа. мисля че начина да стигне посланието ти до хората е да го напишеш на достъпен за тях език. поне ако се не лъжа важното е да стане ясно посланието инак си никой
Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!
- Title: Site Admin
- Registered: 2006-03-27
излиза за Европа в края на този месец...
но си прав за посланието
- Title: тарикат
- Registered: 2006-06-23
Текста бил 5 реда, и кво от тва? Важното е тоя теьт да те докосне от вътре, ще дам 1 пример , текста на Headshot - Headshot e точно 4 реда, но тва е един от наи въздействащите, и най-любимите ми текстове.Така, че
мен примерно go fuck yourself ме кефи много, и като я слушам и се надъхвам, и ми е яко.
1912.
- From: Shumen
- Registered: 2006-11-17
Текста бил 5 реда, и кво от тва? Важното е тоя теьт да те докосне от вътре, ще дам 1 пример , текста на Headshot - Headshot e точно 4 реда, но тва е един от наи въздействащите, и най-любимите ми текстове.Така, че
мен примерно go fuck yourself ме кефи много, и като я слушам и се надъхвам, и ми е яко.
Да, същото и със текста на exploited- sex and violence текста е половин ред и мене ме надъхва много
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
един от най-съдържателните хардкор текстове гласи следното: "you suffer, but why?". както и клипа на brutal truth - collateral damage казва много неща.
инак за мен в албума най-се открояват Overcome (щото е с по-различна насоченост), Backseat Driver (за доста хора важи) и Taken For Granted (също). и като продукция не е никак лош но някак предният беше по-добър с това че постави един вид "нови стандарти" и можеше да се каже че е класически хардкор
Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!
албумът до колкото ми е понятно се разпространява в Европа. мисля че начина да стигне посланието ти до хората е да го напишеш на достъпен за тях език. поне ако се не лъжа важното е да стане ясно посланието инак си никой
Послания, достъпност и т. н. дрън, дрън, дрън приказки от хиляда и една нощ.... те пък и едните послания - СТРАААШНИ... Музиката може да се прочуе и без да се пее на чужд език, който се кефи на Rammstein знае тва. По съм съгласен някои да са на английски, други на БГ отколкото само на английски или пък по хитовите на БГ да ги запишат и на англ. Така прат доста известни групи по света.
Бира, Бой и ЦСКА!
- From: София
- Registered: 2006-04-17
Опааа, я обратно по темата за новия Албум на Last Hope. Ако ви се обсъждат текстовете на песните и стийността им метайта нова темичка аз ще изкопирам тези мнения таме.
Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random
Loverman, кой изобщо ти говори за музика?? ас специално за хардкор ти говоря тъй като темата е за новия ХАРДКОР албум на LH. тея приказки ра рамщайн не ми ги вмъквай тука не минават. преди няколко години, като си се чудел още кой е на Бритни размера точния, Катинчаров написа статия предназначена за разбирачи като теб по отношение на "езика на музиката".
tie, нема се върнем на темата докат има такива мнения още че са смешни текстове по 5 реда
Виж брато, аз ти дадох пример просто с рамщайн и не ми обяснявай кво съм се чудел преди няколко години, защото не ме познаваш - вие май не четете правилата на форума - без лични нападки.. за какъвто този коментар го приемам АЗ... темата си е тама, мнението си е мое, както в повечето постове пояснявам - ама няама кой да чете.... :evil:
Бира, Бой и ЦСКА!
- Registered: 2007-04-13
хора спора ви е повече от глуав.Първо искам да кажа че размера не определя качеството това че са 5 реда не значи че не са истински а и определено не мисля, че толкова му куца лирическата част на албума
kolko ste be ?!
- Title: цъкащ
- Registered: 2007-02-05
eexaa kuv spor se e razrazil...az mislq che albuma e strahoten i si zaslujavashe chakaneto kolkoto do muzikata v nego-zarejda me jestoko a textovete-pravqt vsichko oshte po-silno!za ezika no koito peqt-smqtam che si e tqxna rabota i mi haresva da e na angliiski.poslanie naistina ima i mislq che e lesno dolovimo i dosta smisleno taka che hora stiga ste se karali albuma e vurxa!
- Registered: 2007-04-13
Така говорейки за този албум искам да ви попитам нещо наскоро открих че е качен в един известен български торент сайт много малко след официялното му излизане а ъплоудера се оправдава с репликата " това е вид реклама сваляш го ако ти хареса си го купуваш" та въпроса ми е вие бихте л иси свалили албума ? и вярвате ли че някой след като вече го има на готово ще даде пари за него :?
kolko ste be ?!
- From: na maika ti putkata
- Registered: 2007-04-09
Аз си го свалих защото когато бяха в Бургас..си взех анурак и за диск не ми остана кинта...
- From: Shumen
- Registered: 2006-11-17
Така говорейки за този албум искам да ви попитам нещо наскоро открих че е качен в един известен български торент сайт много малко след официялното му излизане а ъплоудера се оправдава с репликата " това е вид реклама сваляш го ако ти хареса си го купуваш" та въпроса ми е вие бихте л иси свалили албума ? и вярвате ли че някой след като вече го има на готово ще даде пари за него :?
Аз съм си го изтеглил, като непременно ще се купи, но вероятно няма да стане до лятото. Все пак си заслужава парите според мене
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
- From: София
- Registered: 2006-12-17
Албумът е много добър и си заслужава парите. Радвам се, че успях да си го взема още на представянето в блек бокс-а.
А това с торента си е чиста гавра с труда на хората...
- From: GBC
- Registered: 2006-11-11
аз , си изтеглих само "under the flag" да я слушам защото ме изкъртва много , и така докато си купя албума !!
A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!
- Registered: 2007-02-05
absoliutno sum suglasna sus south
- Registered: 2006-03-27
Не е съвсем по темата, но който иска може да види в галериите малко снимки от промоцията на "Test Of Time" в Козани, Гърция.
Чесно да ви кажа, ако има нещо в нета си го дърпам и не мисля мноо, мноо, което е тъпо верно, ама в крайна сметка "Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава." Иначе албумчето Test of time ми го подариха за рождения ден
Бира, Бой и ЦСКА!
- From: БУРГАС !!!
- Registered: 2006-06-20
- Registered: 2007-05-18
За хората които имат забележки към текстовете, заедно с един колега българска филология им правим литературен анализ (абсолютно сериозен и на високо академично ниво :!: ) и когато е готов ще го постна тука.
Хъм, Молимире, ами както знаеш - винаги готови
Иначе, твърдо зад тебе съм Макар, че моето ниво е доста над академичното(Всичко знам и всичко мога!...Ама не искам!!!)
Не на мъртъвци, не върху кости се крепи България, а на духа на своите светци.
Good night left side!Good night right side!Hail to our ancient pride!
тея неща не са за професорчетата да ги анализират а трява да се разберат хардкора не е академична дисциплина ама като гледам в наште ширини вече натам клони, толко сложно им се струва на некои, тоя метълкор сичко обърна с главата надолу
- Registered: 2007-05-18
тея неща не са за професорчетата да ги анализират а трява да се разберат хардкора не е академична дисциплина
А кой е казал, че съм професорче?Или академик?М?Или ти като чуеш анализиране си викаш:"Бах мааму, тва да не е оная цъкла по химия, че да ми прай структурен АНАЛиз на песните?"Нищо подобно.Всяко текстописане е поезия.А поезията никога, ама НИКОГА не се анализира.Тя първо се почувства, след това се осмисля, и чак накрая се разбира.И всичко това става в сърцето.Което е по средата на гърдите, а не отляво, както сигурно си мислиш
Не на мъртъвци, не върху кости се крепи България, а на духа на своите светци.
Good night left side!Good night right side!Hail to our ancient pride!
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 51 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.