Re: Концерта на H2O
не
но ти явно имаш
аз си направих DIY foreva
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
не
но ти явно имаш
аз си направих DIY foreva
dam az si vzeh o6te predi 2 sedmici,ma nz ne6to ima razminavane i si misla ,4e sa me preebali ne6to teq deto mi dadoha biletite ,teq kudeto gi vzeh ot O.Ч.З ne sa kato tvoq!
hahahaha
xaxaxaxaxax nikoi nqma kato moq!
Last edited by FACE FIXXA (2010-05-04 23:05:03)
ima ne6to symnitelno v tvoq
H2o No!
Доста болен концерт!Доволен съм.
Lele razmazah se v4era.super qko koncert!!!
Снимки?
охраната не беше особено дружелюбна.имаше и няколко момчета с голи глави отдясно на сцената които също имаха гневни погледи.като изключим потните голи типове които се забиваха в мен когато най малко го очаквах,концертът беше добър пък и от наша страна се представихме на ниво
охраната не беше особено дружелюбна.имаше и няколко момчета с голи глави отдясно на сцената които също имаха гневни погледи.
Айде старата песен на нов глас. Що не ги изгони бе братле или не им се скара?
е аз отбелязвам само ве а ся песента може и да е стара,просто не съм я чувал преди,извинявай че се повтарям
но помня преди поне даваха на хората да правят стейджове
Кога са давали, че нещо не си спомням? Заеби някои има ли снимки?
е сега естествено всички ще си покрият снимките!
Кога са давали, че нещо не си спомням? Заеби някои има ли снимки?
Да ти изредя ли 10 концерта, на които ти не си бил, защото не е свирила група от Ню Йорк, следвателно не е имало смисъл да се посети събитието.
Last edited by refused (2010-05-07 23:22:05)
^^ Давай!
Ще е забавно и интересно точно на него да ги приказваш тея. :d
В the box и blue box никога не са давали да се прави стейдж или поне аз не знам, специално за тия две места съм 100% убеден
В Blue Box e кур, да, но в The Box охраната се научи, и когато нейните функции не са се изпълнявали от разни гост-охранители от специфични субкултури, стейджове си е имало и ще си има, защото това са хардкор/метъл концерти, а не Веселин Маринов в зала 1 на НДК. Ако хората не са свободни да се забавляват, ще спрат да ходят в клуба и ще го сполети съдбата на 14/88th ball. Разбира се изключваме от дефиницията на думата забавление ексцесивни прояви и пияндурска или като цяло комплексарска безотговорност от какъвто и да е тип.
с тва разполагаме бате няма друг клуб тва е положението.
lelele gledali sa lo6o kolko stra6no kak moje izob6to da im pozvolqvat na xorata da gledat lo6o trqbvalo e da gi izgonat
drusate li sa ve? kvi brysnati glavi kvi skinari 14 88 de gi namesihte takia koncerta si be6e pu6ka merci mnoo na indignity koito napraiha edna mnoo dobra podgrqvka
) aide mir
^^ Давай!
![]()
Ще е забавно и интересно точно на него да ги приказваш тея. :d
Аз исках да цитирам H8 бе Объркал съм се хихихи
Аре кажи 1 чужда банда на която да са били разрешени стейджовете в The Box или Blue Box пък ако искаш ходи питай аз обаче ще ти кажа - 0 сори брато тва е политиката на заведението, знам че ако организаторите помолят шефа тогава евентоално се получава някякъв компромисен вариант.
Page [ 3 of 4 ] Posts [ 51 to 75 of 86 ]