Topic: xKILLEVERYONEx
ei tiq ne sa loshi, imeto mi haresa i reshih da chuq za kakvo stava duma :mrgreen:
http://www.learmason.com/xkilleveryonex/ep.zip
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
ei tiq ne sa loshi, imeto mi haresa i reshih da chuq za kakvo stava duma :mrgreen:
http://www.learmason.com/xkilleveryonex/ep.zip
много приятна група
xaxa strahotni sa!!!
i priqtni
и страхотни
Хаха, инструкциите са готини...
5. Punch a sellout in the face.
Сега ще чуя и музичката. Мерси, предварително!
Много добри, наистина. Благодарско!
justin, evala! mnogo hubava banda!
Едно мерси и от мен!
Много лоши тея, ще се въртят да дам!
А и с такова хуманно име няма как да не те грабнат
Мда, приятно ме изненадоха и на мен, мерси !
Исках само да те питам, ако ти си го уплоудвал в learmasson.com, кво е ограничението за място ? А ако нямаш акаунт там, здраве да е хаха ;]
хахах....в тоя раздел Killeveryone, Fight everyone....се готини имена си избират тея групи
Мноо ми допаднаха песните, ся ги слушам.. и текстовете са яки :]
Текстовете са също както името им невероятно хуманни, мили и добри
луди са кефат ме пуснах ги и почнах да блъскам гардероба в къщи >
Last edited by xGENTLEMANx (2008-03-16 10:53:55)
Първо прочетох 'почнах да лъскам гардероба вкъщи'... И викам брей к'во вдъхновение, кво нещо ахехае
Мда, приятно ме изненадоха и на мен, мерси !
Исках само да те питам, ако ти си го уплоудвал в learmasson.com, кво е ограничението за място ? А ако нямаш акаунт там, здраве да е хаха ;]
az bih ti preporuchal sendspace.com(300mb) - dosega ne sum imal problemi s nego.
mediafire.com(100mb)
rapidshare.de i megaupload sa dosta populqrni no imat dosta dosadni ogranicheniq za free users i BG kato cqlo...
Грешка няма Супер яки са.
Ами да бе, обаче търсих някъде ограничението да не е под 700 мб, понеже 1 приятел има хардкор/пънк вечерта по ММ, която беше преди време и няма када да я ъплоаднем, а доста хора се интересуват от нея, писах по форуми и каде ли не, български и чуждестранни и резултатът е нулев
Торенти?
Винаги може да се раздели на части, ако не искаш да е през п2п. Иначе може да ми я пратите през ICQ или Skype и после ще направя торент, който ще сийдвам поне няколко месеца.
Posts [ 21 ]
Pages: 1