Topic: Hardcore wear и т.н.
Някой знае ли в кои магазини мога да намеря дрехи и аксесоари на тази марка? На Хардкор Коледата имаше цяла сергия с много интересни тениски, но не можах да си взема и за това сега се интересувам откъде да си намеря.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Някой знае ли в кои магазини мога да намеря дрехи и аксесоари на тази марка? На Хардкор Коледата имаше цяла сергия с много интересни тениски, но не можах да си взема и за това сега се интересувам откъде да си намеря.
Ами на почти всеки концерт има, така че трябва просто да попоглеждаш.. Другия вариант е Vision.. Е там имаше доста богат избор и мисля, че ще намериш това, което търсиш.
hardcore wear?
тая марка за първи път я чувам.
аз искам да си зема анцуг на MENACE
ма тех не ги продават по концертите
Last edited by FACE FIXXA (2007-12-29 12:14:54)
Аз ше дам на баба да ми оплете жилетка и ще си щамповам надпис "Hardcore" на гърба.
Аз ше дам на баба да ми оплете жилетка и ще си щамповам надпис "Hardcore" на гърба.
Кажи и да ти оплете и един чорап с марка Hardcore и си го носи като ръкавичка Сега е модерно
Щом казваш. Някой иска ли вълнен пуловер? На етикета ше си напишете какъвто искате wear.
Вероятно имаш предвид 141 Hardcore Wear. Аз досега съм виждал по концерти, както и в магазина на тоя сайт.
Ето линк: http://www.hcspirit.com/bg/store
Last edited by xStalkerx (2007-12-29 16:14:19)
Вероятно имаш предвид 141 Hardcore Wear. Аз досега съм виждал по концерти, както и в магазина на тоя сайт.
Ето линк: http://www.hcspirit.com/bg/storeFACE FIXXA, голяма си модераторка, няма що
не си пазарувам аз такива от къде да знам
това не е истинската работа на един мод
Last edited by FACE FIXXA (2007-12-29 16:00:33)
Да бе, споко... ясно ми е
xax stana obyrkwacia
Да, щото си промени мнението
Пп: Просто изтрий всичките до моето и готово. Аз ще премахна критиката си, за да не излезе, че бягаш от бой
Last edited by xStalkerx (2007-12-29 16:14:08)
iuhuuu strahoten 6egajiq ima v temata
a ancuzite menace sa pulna ludnica i az bih si vzel.
ne mojah da razbera i az za kakva marka stava duma, ako govori za 141 na chikata, na vseki koncert ima teniski, ima razlichni modeli drugoto go tursete v internet, veche vseki treti pravi hardcore clothing na zapad.
Тея дни ще качим и новите модели на 141 тук в сайта.
face fixxa za prezident
Аз съм си взел анцуг Adibos от битака да ходим да ритаме топка с него, мани хардкор уеър, раперски неща такива!
Всъщност и аз съм ги виждал тия тениски по концертите но въпроса ми беше къде освен там мога да си намеря, и не само на тая марка а и на някои от българските банди.
v Bulgaria neshtata sa takiva, che ako ti trqbva teniska na nqkoq rodna grupa nai-dobre e da si q vzemesh ot koncert na vuprosnata. grupite rqdko razchitat na drugi nachini za prodavane...proveri O43 vse pak.
v onq gnusniq magazin s 6arenite pantaloni mai se prodavat nekwi takiwa
Last edited by cuka6t (2008-01-04 00:02:08)
v onq gnusniq magazin s 6arenite pantaloni mai se prodavat nekwi takiwa
Хаха!Да не бе да имаш впредвид "на тъмно"!?тая работа с тоя магазин и името му доста педерас'ки винаги ми е звучала!Иначе на x-mass-а имаше бая блузки които се изкупиха доста бързо
Last edited by jjfreeman (2008-01-04 02:09:36)
На Тъмно си е един мноо як магазин - евтин е
Винаги можеш да си направиш и свои собствени, да си егоист и да си ги държиш само за себе си. На концертчетата просто се разхождаш с уникални тениски и се забавляваш.
Сега по темата: наистина разгледай тука гамазинчето, "На тъмно" и няколко други благинки дето могат да се намерят по разните специализирани музикални магазинчета.
Успех и споделяй откритията.
Posts [ 21 ]
Pages: 1