chefdamachine

Topic: Album Promo Muchedumbre

Zdraveite,

Radvam se da syobshtq, che purviqt album na La Muchedumbre veche e gotov. Otne ni dosta vreme da zapishem parchetata da gi smesim i vsichko ostanalo, no v kraina smetka nqmahme koi znae kolko byrza rabota, a i vsichko e nared, kogato zavyrshva dobre.

Albumyt e zapisan v Pacific Studio s pomoshtta na Jelio (FrontPoint, Awake) i sysdyrja 14 avtorski traka. Tuk e mqstoto, struva mi se, da blagodarim na Jelio za tyrpenieto mu, kakto i nai-veche da blagodarim na Limona, koito podplati nashite mechti sus znaci $.

Bih iskal da pokanq vsichki, v subota ve4er (26.01) v club Backstage (do pametnika Levski) kudeto shte se systoi promociqta na albuma.

Osven vsichko ostanalo iskam da spodelq bezkrainoto si zadovolstvo ot facta, che v subota shte delim scenata s Just a Product, edna ot malkoto BG grupi, koito na men lichno sa mi okazali golqmo vuzdeistvie, osven tova sa mi blizki priqteli i strahotni pichove.

Ok ... blagodarim predvaritelno na vsichki, koito prochetoha glupostite do tuk, kakto i na tezi koito shte si domuknat zadnicite v subota v Backstage.
Posledno ... smile Osven CDto v subota shte mojete da si zakupite i t-shirti /mujki i jenski/.

Pozdravi,
CHEF

http://www.hcspirit.com/images/cache/f42417207b418604d0a768219421f552.jpg

BlindVictim

Re: Album Promo Muchedumbre

Там сме! Само не можах да разбера защо толкова много събития на 26-ти в София.

chefdamachine

еми шит като хепънс, обикновено хепънс по много ...

s4upenqk

само не разбирам защо е това - куче да умре! некакси ква е идеята просто незнам

BlindVictim

Много беше яко!

Rostislav

http://www.hcspirit.com/bg/gallery/gall … promo.html малко снимки

Viktor

shteshe mi se da ida, ma nqmashe kak sad