Билетите за Parkway Drive и Koffin Kats отиват при? Виж всички подробности за двете събития

Random.org отсъди:
Теодора Господинова - The Koffin Kats
Емил Кънев - The Koffin Kats
Мина Маркова - Parkway Drive
Нина Вучева - Parkway Drive

ВАЖНО! Непълнолетни и малолетни ще бъдат допускани само с придружител и нотариално заверени декларации за съответното лице.

Концертът на THE KOFFIN KATS е утре (четвъртък - 30.05) като за случая ще има специални цени на всички бири, както и на ром. "Swingin' Hall" вече отвори и лятната градина. В 20:30 часа отваряме вратите на клуба и започва сетът на The Smugglers Collective. За да няма застъпване с други събития в София по същото време, THE KOFFIN KATS ще започнат точно в 22:00 часа. Американците ще носят и мърчандайз по случай 10-ия им юбилей.
Билети все още има по 10 лева в мрежата на Tickestream. Цена на място - 12 лева.

PARKWAY DRIVE идват след по-малко от седмица (сряда - 05.06). Вратите отварят точно в 18:30, а до час след това за почнат Smut и Melekh. PARKWAY DRIVE ще носят официалния си мърч, така имай предвид при планиране на парите. След концерта всички оцелели са поканенни на официално афтърпарти в бар "Петък".
Билети - остават малко повече от 200 броя в мрежата на Ticketstream. В случай, че има останали за продажба на място (което не е сигурно) цената им ще бъде 30 лева.

За допълнителни въпрос - info@hcspirit.com

Печелившите могат да пишат на горния email адрес или на Facebook страницата ни, за да уточним, как да получат билетите си. 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини