Виж подробности за концерта на Zero Talent и печелившият от играта

Започваме с това, което всички чакат от седмица. С два билета за петъчния концерт и два диска се сдоби Радина Николова. Може да благодариш на random.org.

За всички останали напомняме, че има билети в мрежата на Ticketstream.bg по 7 лева до 13:00 часа на 19-и юли. На място цената им ще е 10 лева. Това е първи ска концерт с чуждо участие от почти година и половина насам и може би единствен за годината. А покрай слуховете за евентуалното закриване на "Маймунарника" от Общината, може да се окаже и последен такъв в клуба.

Zero Talent пристигат в пълен състав с трима души брас секция - тромпет, тромбон и саксофон. Освен това те празнуват 15 годишнина от създаването на групата и са направили специален мърчъндайз по повода, който ще продават на нашенски цени по време на лайва.

Вратите ще са отворени в 19:00 часа и първият един час ще бъде запълнен от подобаващ ска DJ сет. Началото на живата музика се измества с половин час заради протестите, така че Rocco E Freddy ще започнат в 20:00 часа, а след тях са Plastic Bo. Нека всички дойдат на време и ги подкрепят, тъй като концертите в "Маймунарника" приключват до 23:00 часа и този няма да направи изключение от правилото.

И за финал - има голяма вероятност на събитието да се появят специални гости от друга чужда група, която ще свири няколко дни по-късно на същото място, но за това най-добре следи www.facebook.com/hcspiritcom.

Ще се видим в петък!

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини