Аз нямам пари за къща в Драгалевци, което не значи, че трябва да забраня на всички да имат там къща.
още едно доказателство,че не четеш какво пиша.съвсем ясно казах,че не става дума за това дали трябва да се забрани плащането,а дали е правилно.
зависи господине,ако е доброволна и безвъзмездна работа,не няма да искам.
Ок, лятото ти е подсигурено.
Нали нямаш нищо против?
лятото имам да пиша софтуер който е личен/съвместен проект с едни приятели.да свиря и пея.ходя на тренировки по винг чун,спортувам и други неща и чесно казано не мисля,че имам мн свободно време.Освен това дори да имах не виждам причина защо да ви помагам за каквото и да е,не мисля,че се нуждаете.А и не искам да имам нищо общо с вас.Да лятото ми е планувано.
Говориш за данък печалба, батко, за данък печалба.
Декларацията ми е вече подадена, ако обичаш, мога да те запозная със счетоводителят ми, той може да ти даде подробна информация. Имаш ли желание?
хахахаха сигурно и секретарка и офис и мениджъри имате хахаха.имам желание да знам колко данъци плащате на държавата(която така обичате),счетоводителя ви или адвоката ви не ме интересува.Заобикалянето на закона се тълкува за престъпление според държаваата.някакъв лиценз имате ли хахахаха не ви ли е срам да не плащате данъци на държавата хахаха засрамете се! :Д
и не стига всичко ами и продавате и неща чийто собсвеници,си нямат и понятие,за това.не сте ли гузен поне малко г-н Тончев?
Да се водиш някъде на отчет? Ако не, скоро ще те разкрият...
не не ходя в лудницата,ако това имате предвид.армия за мен няма да има и съм се уредил да не посещавам прегледите ахах.ходя в болницата за ваксини.
.традициите са нещо чудовищно тъпо,което винаги мее отвращавало.бях на не повече от 5годинки като видях как заклаха прасе пред очите ми.това се случваше доста често на една и съща дата.Защо?Зареди традицията.убийства зареди традицията.преди около хиляда години инките са пренасяли и хора,майте и т.н. също.Ако вие не виждате проблем в това аз виждам,и то сериозен.самата идея да правиш нещо само защото така трябва е тъпа.
Някакъв странен довод имаш, откога осми март се свързва с коленето на прасета по коледа, както и с инките и маите?
явно ви харесва да се правете на болен от олигофрения.Но това нищо не променя.Говорех за традицията като общо.за осми март не се колят прасета ,но за коледа се колят,за петльов ден - петли и т.н. за осми март се лицемерничи към майките,жените и момичетата.Спазват се неща,само защото така повелява традицията.не защото има някаква необходимост.Просто защото е традиция.Ето това е тъпо.самата идея да правиш нещо,само защото така трябва,според традицията.
не обичам компоти и не изпущам анални газове.
Да не ти е запечено стомахчето?
не просто се въздържам.
нещо по темата имате ли да пишете или не?
@HazenStreet един албум може да се запише и само с програмиране.Което не би коствало и 1 лв.Въпрос на талант.Въпроса е в това,че някой хора неискат изкуството да е безплатно.