Re: Ska Fest v Bulgaria !
Athena )
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Athena )
Я хочу слышат братушки!
Y amigos!
Иначе за първото издание на феста - евала!
Много добре стана, че се включиха и ССС.
63 high се представиха адски добре. За пореден път. Няма концерт, който да ме е израдвал повече от техните.
Триото също много ме впечатли. Особено вокалът.
Ribozo извадиха невероятно звучене.
Въобще перфе.
Таз година фестче, догодина - две.
Поне.
o pun(s)kard толкова се радвам че си останал доволен много добри анализи прайш ще те взема за писател
Искам да ви кажа, че ска феста беше много готин, но най-готини бяха София Ска Скинс, нищо че ги сложиха първи да свирят те се представиха блестящо, това показа, че от определеният им едва половин час, те пяха цял час и хората едвам ги оставиха да слязат от сцената, не мога да разбера, кой и защо пренебрегва една група, която е от повече от четири години на сцена, прави най-добрата ска музика до сега в България, а майче и почти първи я засвириха, та защо това отношение към една млада и прогресираща група. Аз ги обожавам и смятам, че бъдещето ще покаже, че те са невероятни.
Ооо, ССС бяха.....жестоки !!!
Аз адски много им се изкефих.
Никога не ги бях виждала на живо.
Останах очарована
ебаси цензурата...или па автоцензурата...
Last edited by chaosbs (2008-07-30 10:46:27)
hahahahahahaha da be daje sa nai qkata grupa v bulgaria ne samo ska hahaha skaldano
А аз го пропуснах заради разни странични глупости и се чувствам много тъпо от този факт..
Ростиславе, ще споделиш ли коя е най-желаната група за феста догодина?
Едва ли ще има фест догодина.
Ние от ANTI-SKA HOOLIGANS сме се постарали да няма повече такива извращения!!!
Last edited by hades (2008-07-31 14:21:11)
fallacy wrote:А аз го пропуснах заради разни странични глупости и се чувствам много тъпо от този факт..
Ростиславе, ще споделиш ли коя е най-желаната група за феста догодина?
Едва ли ще има фест догодина.
К'во говориш??
Ние от ANTI-SKA HOOLIGANS сме се постарали да няма повече такива извращения!!!
Нали се сещате,че на всяко Анти може да се добави още едно.... гтогава,тогавааа...предвиждааммм по-добър живот....
ANTI ANTI-SKA HOOLIGANS ФОРЕВАР!!!!
Page [ 5 of 5 ] Posts [ 101 to 112 of 112 ]