Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой
Яко връзки и пари стоели зад кое????Зад кравайочвците ли?Хахаха...във филма си човек...Със същата убедителност мога да кажа,че яко връзки и пари стоят зад ФАБ Доказателства имам ли?Нямам.И какво,аз ,човека с умерени десни възгледи,да скоча да бия някакви гологлави пияници ,налагащи наркоман..Къде съм аз в играта? И ако беше обратното(анархиста да налага нацитата) ,що да не скоча на тях да помагам.Равнопоставеност да има..Разберете бе сценаристи и актьори..Тук не ви е Лондон 77ма ,нито щатите 80те.За мен в българската хардкор сцена НЯМА МЯСТО за крайни идеологии..Нетърпимост нека има,но да е реципрочна към двете течения.....Защо?Обяснил съм в по-горен пост...Така че да си се млатят,да си се убиват ,да си се лижат ако щат!На мен дойде ли нацист да ми наложи чрез бой или пропаганда нещо ще му отвърна подобаващо..СЪЩОТО е и ако дойде ляв дришльо...Но май наистина много станахте внуците на партиини членове... Айде да си сложа тениска на пияницата Георги Димитров.Няма ли да е същата глупост като свастиката?...За принципи ми говорели...Ми хората,изповядващи крайни идеологии ПРИНЦИПИ нямат...Имат само сляпа и необоснована вяра,граничеща с тъпизъм....И пак..Кур за леви и за десни..Ние не искаме турска телевизия,искаме ХХl на български! :d