Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой
ba4e kiko e aebsoliutno prav,drugoto koeto az nqmam ni6to protiv apolitikata ama tuka v bg ne vijdam nikakva apolitika mi lizane na nazistki gazove,makar 4e i az sam v mnogo dobri otno6teniq s nqkoi ot kraino na koito mnogo xora lijat gazove i narejdat taka nare4enite levi ama poziciqta mi e qsnai vinagi 6te bade takawa,makar 4e dori i ne sam xodil na nito edin protest na f.a.b. gledam tuka po apoliti4ni forumi i skinzinove i t.n. kak se paradira s taq apoliti4nost pak apoliti4nosta se iz4erpva v tfa da si4ki levi da sa nari4at komunisti da sa pluqti narejdat i da vijdam nasqkade zadraskani sarpove i 4ukove...e tfa e apoliti4nosta v na6ata skapana darjava i v na6ata bolna naziq kakto i vsi4ko drugo tuka de:)
vijte grackite "komunisti4eski bokluci" kakvo napravixa tiq dni,tuka nedai si boje da stane ne6to takowa makar 4e po4ti vseki den umirat nelepo mladeji kakto stana sas studenta v sofia si4ki 6e se pluqt i 6e si mi6kuvat kakto vinagi e bilo,aman ot psevdo patrioti i nazionalisti(pro fa6isti),za tfa sme na toq xal i zaslujavame da sme v tiq laina 6toto sme 6ibano stado!