Re: За и против женските вокали в HARDCORE
abe za Santeria moje mnogo da se govori. Men lichno barabanista im ne mi haresva kak sviri, i dokato ednata vokalistka e dobra v revaneto (Billy), Iana ne se spravq po nai-dobriqt nachin. V interes na istinata spored men tq ne struva kato vokal (VNIMANIE, NE CELQ DA OBIJDAM, PROSTO SE STARAQ DA SPODELQ OBEKTIVNO GLEDNATA SI TOCHKA), po red prichini; glasa i ne e obraboten, pregrahva lesno, i v interes na istinata ne sam siguren che i tq znae tochno kak i se pee. Osven tova ima otvratitelen kontrast m/u dvamata kitaristi, nai-veche otkam zvuk, ne kazvam che ne svirqt dobre. Malko sa bednichki i otkam scenichno povedenie otchasti. Awe v obshti linii ne mi haresvat, no kakvo da se pravi, tova e prosto mnenie, opredeleno fakta che sa s jenski vokali ne e prechkata v sluchaq. V skoro vreme se ochakva da se poqvi na scenata grupa s momiche vokalist, koqto shte pogrebe vsichki ni. Shte govorim pak
polzvam toq citat kato otgovor i kum gorniq post.vsi4ki mnogo dobre znaem koq e vuprosnata grupa no v mnenieto ti ima adski mnogo subektivizum i vednaga 6te ti obqsnq za6to.ne moje6 da tvurdi6 4e proektut okolo Simona "6te pogrebe vsi4ki ni" za6toto vpe4atleniqta mi ot teb kato cqlo sa 4e ti slu6a6 dosta razli4ni ne6ta ot men naprimer.Govorq za po-posthardcore,ako 6te6 dori po-emo ne6ta.Tova obqsnqva za6to muzikata na tiq hora ti dopada tolkova mnogo.Az puk (s cqloto mi uvajenie kum Simona,koqto mi e priqtelka) gram ne si padam po tiq ne6ta.Taka 4e vsi4ko e vupros na vkus i poradi tazi pri4ina nito tvoeto,nito moeto mnenie moje da bude obektivno.Suglasen sum za razlikata v kitarite pri Santeria,ne slu4aino ednata e poddurja6ta,a Liubo moje da ne ti dopada kato barabanist no s drug instrument v ruce ti e dosta po-prisurce mai v drugoto koeto si napisal ob6to vzeto ima istina.No pri vsqko polojenie na men muzikata na Santeria mi dopada.