xNETZx

Topic: Test Of Time

Интересно ми е да чуя мнението ви за новия албум на Last Hope.Харесва ли ви ню скул звученето което са се опитали да постигнат ? Аз лично останах много доволен албума е много силен  8)

kolko ste be ?!

malloADHC

Re: Test Of Time

супер е албума  smile

1912.

KLATKA

Наистина е много добър..но все пак old school-a си е old school!

Rostislav

супер е, но и мен старите неща си ме кефеха повече

Loverman

Както кзах във една друга тема - албума е много добър единствено ме дразнят нещо текстовете, които по мое мнение са - тъпи. Можеха поне малко по оригинални  да са а не некви клиширани... Например Under the flag текста е на 5 реда или GFY (Go Fuck Yourself),която прилича повече на песен на футболни запалянковци и като цяло се чудя защо не намерят някой пич дето знае перфектно английски и да им напише нещо... тва е само към критиките иначе албума е хипер, мега, супер, ултра ЯК и го знам на изуст вече от слушане  lol

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

circle`of`fear

Eми супер е албума. На мен и текстовете ми допадат и мисля,че този,който ги е писал си е знаел достатъчно добре английски smile

Open wide,look inside!

hc_1912

mnogo si e hubaf aluma....ama naistina old school forever,ne priznavam novoto

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

Loverman

Кво значи "ново" - тва не е толкова ново,а по различно

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

MURDER

нешо не разбрах отде решихте че са станали нюскуул. има по-агресивни песни с повече метъл в тех ма тва с нищо не свидетелства за бягане от олдскуула. инак предния албум си е класиката

Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!

pavelludiq

Албума е изкъртващо як, само дето песните ми се с8труват много еднообразни някак се едно слушам една и съща песен изпрята по различен начин, иначе албума си е мнооого як big_smile hellbound вече ми стана любима песен big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

vestimir

Добър е албума, аз не само на изуст го знам ама и го пресвирих вече. Аз на тез китарни рифове им викам моторджийски smile Много обичам рокерски изпълнения, а пък и песните са енергийни.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

xNETZx

нешо не разбрах отде решихте че са станали нюскуул. има по-агресивни песни с повече метъл в тех ма тва с нищо не свидетелства за бягане от олдскуула. инак предния албум си е класиката

никой не твърди че бягат от олдскула но самия  Чико каза че са искали албума да е с по-ново звучене

kolko ste be ?!

MURDER

за музикалния съпровод и тва дето Чиката имаше предвид спор нема. тя обаче не е толкова важна в случая (а и за хардкора като цяло), ас за целостта разправям - се пак не е като Integrity или Earth Crisis, а по-скоро като Madball и Terror нали? в тоя ред на мисли - мнението дето текстовете били клиширани не знам за кой боклуджийски кош би паснало.
а тва с "нюскуул звученето" съвсем точно си беше опоменато при тва не веднъж в темата, така че..

Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!

Loverman

Като изразяваш мнение се обосновавай, защо "мнението за текстовете" е за боклука - иначе полза от форума няма :!:

Бира, Бой и ЦСКА!

MURDER

не мисля че полза от форумите изобщо има но ако щеш да се обосновавам - кви искаш да са текстовете? как любимата разбираш ли се чупила и оставила едно нещастно сърце да терзае?? тея неща сигурно са важни, но не и където присъства думичката хардкор.
LH са вече в числото на групите за които е важно че правят нещо и изказват идеята. признавам, че тя е същата, но отде реши че е еднообразна? тя просто няма ква друга да е. жалко само че директно насочените им песни продължават да са към хора от които бъка тая сцена. ама и тука както и по целия свят за хардкор се определят разни неща дето не са такива. тва не е по темата

HazenStreet

kato zvuchene.. nqma nujda ot komentar big_smile
lubimo parche ot toq album mi stana Test of time, kakto i drugite parcheta s gostite poveche mi dopadat s izkluchenie na Hellbound.. drugi koito ne mi haresaha ili mi sa storiha nqkak ednoobrazni sa Lovehate, My own way i Make a difference i moje bi
no inache kato cqlo albuma machka!!

KLATKA

На мен ми са Overcome,My Own Way и Under The Flag

KLATKA

Интрото също е много звеско супер мн се кефя как се допълват с Overcome

Rostislav

а за видеото към "Under the flag" какво ще кажете?

FACE FIXXA

клипа е много як.
къде е сниман  8)

аз албума го нямам още.ще ми спрат тока ако си го купа днес  lol

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

Rostislav

клипа е много як.
къде е сниман  8)

на някакво игрище забатачено измежду разни складове на излизане от слатина

hc_1912

subirame pari za zapla6taneto na toka na RoyCorp,za da si kupi albuma.... lol

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

Loverman

не мисля че полза от форумите изобщо има но ако щеш да се обосновавам - кви искаш да са текстовете? как любимата разбираш ли се чупила и оставила едно нещастно сърце да терзае?? тея неща сигурно са важни, но не и където присъства думичката хардкор.
LH са вече в числото на групите за които е важно че правят нещо и изказват идеята. признавам, че тя е същата, но отде реши че е еднообразна? тя просто няма ква друга да е. жалко само че директно насочените им песни продължават да са към хора от които бъка тая сцена. ама и тука както и по целия свят за хардкор се определят разни неща дето не са такива. тва не е по темата

Първо не съм казал, че е еднообразна. Второ някакси от поста ти разбирам, че си останал с впечатление че имам като цяло негативи към албума на LH, а то е точно обратното с изключение на текстовете. Трето тва за което се пее във текстовете си е много хубаво просто не мисля, че е поднесено по подходящия начин и също така незнам къде в постовете ми се подразбира, че искам да се пее за нечие "нещастно сърце да терзае" wink

Бира, Бой и ЦСКА!

vestimir

Понякога като се почне, еднообразни били песните... а дали пък това не е умишлено търсен ефект? Тази група от 3 "еднообразни песни" + интро, може пък да си разказват някаква история...

Иначе това звучене определени ги прави в пъти по-яки, повечето които ме познават знаят че 'чист' хардкор ми е трудно поносим, и това лекинко метализирано звучене много повече ми харесва от My Own Way преди няколко години. а и какво се дърлите, не са станали емо все пак :Д

По въпроса с клипа малко съм разочарован, толкова много отявлени "хардкор-хора" (знам че звучи тъпо като определение, ама сори, няма как да го кажа другоядче) и повечето седят и гледат мега зомбирано, като хипнотизирани, добре че е батко ви Рости с бандата да се раздвижи малко действието, цялото това леко 'овчо' поведение смъква цялостната енергия на клипа просто.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

south

Например Under the flag текста е на 5 реда или GFY (Go Fuck Yourself),която прилича повече на песен на футболни запалянковци и като цяло се чудя защо не намерят някой пич дето знае перфектно английски и да им напише нещо...

Не знам как е точно, ама ми се струва, че това е била и целта. Да има някакъв як рефрен, който да ти се набива в главата като химн. 8) Относно английския, струва ми се, че могат да изкарат много качествени неща и на български, като например с С4. Ама както и да е, те си знаят най-добре.

За клипа ще кажа "Само Левски!" lol